Zomer in Nederland: Shoppen bij Tien Tilburg

Ik heb weer een nieuwe zomeraanrader voor jullie! In mijn serie Zomer in Nederland deel ik steeds nieuwe hotspots en / of tips waarmee je jouw zomer in eigen land nรณg leuker kunt maken. Ik deelde al tips over het Spoorpark, Strandhuys IJM en een bucketlist met 10 dingen die ik deze zomer wil(de) doen. Vandaag tijd voor een nieuwe Zomer in Nederland: shoppen bij Tien Tilburg. Je wilt absoluut in deze winkel geweest zijn en je gaat er ook sowieso niet met lege handen weg. Alles is hier leuk! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Tien Tilburg

Tien is een conceptstore vol met hebbedingetjes. Je kunt hier zoals ik al zei echt niet met lege handen naar huis gaan. Tot voor kort bevond deze winkel zich nog op een andere locatie in een pand dat een stuk kleiner was. Je snapt dat ik heel enthousiast werd toen ik zag dat ze zich in een nieuw pand gingen vestigen want: hoe meer plek, hoe meer leuke spullen. De huidige winkel is nu een aantal weken open en kun je vinden in de Heuvelstraat (104) in Tilburg. Dit is de grootste winkelstraat en dus kun je Tien bijna niet mislopen!

Hoe leuk is dit roze logo op dit plantenbehang? Ik word er helemaal vrolijk van, net als van de roze tegeltjes op de toonbank.

Ze verkopen bij Tien een heleboel accessoires, van bekende en onbekende merken. Hier zie je bijvoorbeeld een boel zonnebrillen en zonnebrilkoortjes, van onder andere My Jewellery.

Ook dit merk vind ik helemaal geweldig. De verpakkingen alleen al. Zo leuk om als cadeautje te geven en stiekem natuurlijk ook erg leuk om te krijgen.

Tien Tilburg

Daarnaast verkopen ze ook kleding. Ik heb altijd het idee dat je unieke dingen kunt kopen bij Tien Tilburg. Het zijn geen alledaagse items die je in elke (online) winkel kunt vinden maar wel allemaal heel draagbaar. Het ene item is heel betaalbaar, het andere wat duurder. Het is echter nooit onbetaalbaar en dat vind ik fijn. Ik denk dat je de prijzen qua kleding een beetje kunt vergelijken met die van Costes.

Wonderbars en nog meer hebbedingetjes.

En leuke sieraden in kleine flesjes. Ook weer zo leuk om als cadeautje te geven!

Tien Tilburg

Badkleding, bralettes en de mooiste sieraden kun je in het midden van de winkel vinden. Check ook even de roze velvet hangertjes trouwens. Dat is toch geweldig?

Tien Tilburg

Er is bijna niets in de ze winkel wat ik niet mooi vind. Lastig kiezen, dat wel! Maar je slaagt hier dus altijd.

Tien Tilburg

Ze verkopen zelfs planten!

Ook kun je bij Tien Tilburg terecht voor leuke wenskaarten, tassen, glittersokjes, scrunchies maar bijvoorbeeld ook babygoodies. Teveel om te fotograferen en veel leuker om zelf eens allemaal te zien. Ze vullen de winkel heel regelmatig aan met nieuwe items dus het is elke keer weer een feestje om er binnen te lopen!

Online Shoppen bij Tien Tilburg

Het is natuurlijk het allerleukst om gewoon lekker in deze winkel rond te neuzen, maar ik snap wel dat Tilburg niet voor iedereen naast de deur is. Gelukkig heeft Tien ook een webshop, waar je de leukste spulletjes kunt shoppen.

Q: Ken jij Tien Tilburg al?

 

15 thoughts on “Zomer in Nederland: Shoppen bij Tien Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.