On My Mind #4

Wat bizar he, dat het alweer augustus is? Zo wacht je super lang op de zomer en zo zit je er al weer midden in. Ik ben echt enorm aan het genieten van deze zomer in Nederland en heb echt een hele fijne maand gehad. Tijd voor een nieuwe On My Mind met daarin een hoop hersenspinsels over mijn afgelopen én aankomende weken.

Vriendinnen

Grote ode aan mijn vriendinnen die mijn juli echt helemaal hebben gemaakt. Talloze uren heb ik met vriendinnen besteed in het Spoorpark, in de stad, in de kroeg, op terrasjes, in restaurantjes, op de kermis en gewoon thuis. Ik denk dat ik nog nooit zoveel gelachen heb als de afgelopen weken, echt bizar hoeveel hilarische dingen er zijn gebeurd. Ik ben echt super blij met alle lieve vriendinnen die ik heb.

Kermis

De kermis verdient nog wel een los kopje. Hoewel ik er eigenlijk tegenop zag, want 2,5 week een onbegaanbare stad, heb ik echt een geweldige tijd gehad. Ik ben in één week vier keer op stap geweest en vond het zó leuk dat er elke avond iets te doen was! Naast dat er overal leuke feestjes waren heb ik ook zeker van de kermis zelf genoten: churros eten, grijpen, schieten, een tripje door het fun house en natuurlijk kamelenrace konden niet ontbreken. Er hing zo’n goede sfeer, dat ik wilde dat het nog een paar weken langer had geduurd!

Weekje vrij

Net voor de kermis was ik een weekje vrij, wat ook echt heerlijk was. Normaal neem ik alleen vrij als ik ook echt wegga maar ik had zoveel uren door mijn overuren dat ik had bedacht dat een weekje thuis uitrusten ook wel heel fijn is. Dit heeft me echt zo goed gedaan. Ik had helemaal niet door dat ik zoveel stress had en het zo druk had. Even een tandje lager, elke dag lekker sporten en gezond maar lekker eten en genieten van uitslapen. Daarnaast ook de nodige feestjes en wat ongezond eten, maar dat mag in de vakantie toch? Wat dacht je van pannenkoeken met mama, salade, cheese fries en een rosétje samen met Sanne, onbeperkt de lekkerste tapas eten bij ‘t Zusje met Monique, liters rosé voor mij en heel veel biertjes voor Sophie en samen zakken chips plunderen, frietjes bestellen wanneer je een brakke dag hebt, kroketjes bij Strandhuys IJM en churros op de kermis. Vinden jullie het heel gek dat er een kilootje aan zit?

Katwijk strand

Huizenzoektocht

Sinds een tijdje ben ik op zoek naar een koophuis(je) / appartement. Ik heb er al een aantal bezichtigd, ik heb er naast een aantal gegrepen en ben een aantal keer teleurgesteld. Even volhouden, luidt het advies van iedereen. Ik krijg er steeds minder vertrouwen in. Alles wat mooi is, is zo snel weg en dat tegen bizarre prijzen.

bananenplant green bubble
gelukkig ben ik ook heel blij met mijn huidige woonplek

Family time

Tegenwoordig zie ik mijn ouders weer bijna elke week en doen we ook een heleboel leuke dingen, waar ik helemaal blij van wordt. Zo gingen we interieur shoppen in Uden, een dagje naar Noordwijk en een dagje rondkijken op de bazaar. Natuurlijk hoort ook hierbij elke keer lekker eten en een heleboel gezelligheid, ik ben vaak helemaal blij na zo’n dagje!

Tijd vliegt

Ik vind het zo bizar, hoe snel de tijd vliegt. Ik zat mijn eigen recap van zomer 2018 door te lezen en het voelt aan de ene kant alsof het vorige week was en aan de andere kant als al eeuwen geleden. Soms krijg ik hier een beetje stress van, want een paar jaar geleden had ik gedacht dat ik er nu heel anders bij zou zitten, maar dat is helaas niet zo. Gelukkig zijn er ook een heleboel dingen die wél goed gaan en dat maakt het allemaal helemaal goed! Ik moet alleen niet vergeten te blijven genieten!

Hele fijne maand allemaal!

26 thoughts on “On My Mind #4

 • Oh, wat spannend zeg, dat je op zoek bent naar een koophuis! Ik kan me goed voorstellen dat het steeds een teleurstelling is als iets wat je echt mooi vind, dan weer aan je neus voorbijgaat, Maar uiteindelijk vind je vast iets moois wat helemaal bij jou past. Succes met de zoektocht. Ik vind de tijd ook echt voorbij vliegen. Ik vind dat je nu al merkt dat het in de ochtend net even wat langer duurt voordat het licht is. Ik ben benieuwd of we nog een nazomer gaan krijgen. Zelf vind ik het goed zo met de temperaturen, het mag alleen wel ietsje minder regenen. Haha, zo hebben we altijd iets om over te zeuren;-)

 • De tijd vliegt echt! niet normaal, gelukkig over een 1,5 maand fijn even op vakantie nog. Wat leuk ook om te lezen dat je opzoek bent naar een huisje. Ik ben benieuwd naar je artikelen er over, eventueel leuke inspiratie 🙂

 • Wat een fijn artikel, ik word er ook helemaal blij van! Ik kan ook ultiem genieten van een dagje weg met mijn ouders, haha. En lekker eten hoort er nou eenmaal bij in de vakantie, toch? ;-).

 • Wat een leuke dingen heb je gedaan! Ja echt ongelofelijk dat we alweer halverwege de zomer zitten. De tijd gaat zo hard.
  De huizenmarkt is echt doorgeslagen op dit moment. Niet opgeven en rustig door blijven zoeken tot je wel iets vindt dat én betaalbaar én geweldig leuk is!

 • Lekker om een weekje vrij te hebben en gewoon thuis te zijn. Ik doe dat ook niet vaak, omdat ik het meestal zonde vind. Maar eigenlijk is het echt de moeite waard. Zeker als je nog genoeg dagen overhebt. Veel succes met je huizenjacht. Hopelijk komt er snel iets moois op je pad waardoor de andere teleurstellingen zo vergeten zijn.

 • Zo, je hebt het flink druk gehad en veel leuke dingen gedaan 😀 Ik weet nog goed dat mijn zoektocht naar een koopwoning ook best een uitdaging was. Weinig aanbod en veel vraag in mijn prijsklasse, maar het is gelukt! En bij jou gaat het ongetwijfeld ook goedkomen uiteindelijk.

 • Wat een heerlijke tijd! Volgens mij ben je inderdaad met volle teugen van de zomer aan het genieten. Ik besefte me gisteren ook opeens dat ‘ie alweer bijna voorbij was en dat ik er voor mijn gevoel niet echt alles uithaal, maarrrr goed haha. Gelukkig gaat het leven ook na de zomer gewoon door! PS wandelclubdatum prikken!!!!

  • Ahhh meid net terug uit het mooie Frankrijk! Maar snap wel dat het vakantiegevoel snel wegebt als je net aan een nieuwe baan begint! En inderdaad, het leven gaat na de zomer ook gewoon door, net zoals onze wandelclub afspraken!

 • Het klinkt alsof je enorm hebt genoten van de zomer. Heerlijk hoor! En wat fijn dat je veel tijd met lieve vriendinnen hebt doorgebracht. Heel mooi om daar extra dankbaar voor te zijn.
  Frustrerend hè, die woningmarkt?! Maar ik kan uit ervaring zeggen dat echt zomaar opeens alles anders kan zijn. Ik dacht een jaar geleden ook dat het nooit zou lukken om iets te vinden en vier maanden later mocht ik “opeens” mijn koopcontract tekenen. Het kan allemaal sneller gaan dan je denkt, juist als je het misschien niet verwacht.
  Mocht je op ongevraagd advies zitten te wachten ;), ik heb zelf veel gehad aan een aankoopmakelaar. Die kan helpen met bieden en onderhandelen en kan soms ook “onderhandse” afspraken met een verkoopmakelaar maken. Het is vooral dankzij hem dat ik nu woon waar ik woon, omdat er toen ook aardig wat geïnteresseerden waren.

 • Wat heb je een heerlijke periode achter de rug. Ahjaa die huizenmarkt is bizar he, ik hoop dat je over niet al te lange tijd een heel fijn nieuw plekje zal vinden :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.