Plog: Weekendje Zwolle

Afgelopen weekend ging ik er eindelijk weer eens op uit. Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe plog, dus laat ik niet langer wachten en gewoon beginnen met het delen van mijn weekendje Zwolle. Samen met vriendinnetje Julia was ik twee dagen in deze mooie stad, waar ik nog nooit eerder was geweest.

74810862_4_A24_4942_B353_C050770_DC7_E0

Vrijdag 16 maart 

IMG_2461

Woehoe, we begonnen in de file. We reden rond 11:00 uur aan, dus file hadden we eigenlijk niet verwacht. Maar helaas, het was niet anders. We hebben er ongeveer 2 uur over gedaan uiteindelijk. Een half uurtje langer dan verwacht, dus het viel nog mee.

 IMG_2471

Nadat we onze spullen snel in het hotel hadden neergezet gingen we gelijk door naar de stad. De auto lieten we bij het hotel dus we gingen met de bus. Na het uitstappen bij de halte zagen we meteen dit. Mooie stad zeg!

IMG_2477
66_B9956_B_DF17_4_B8_B_B8_B5_8_C66_D3751815

We gingen meteen recht op ons doel af! Het was lunchtijd en op Instagram waren we Bij Hartje Zwolle tegengekomen. Hier wilden we super graag gaan eten, dus we liepen er meteen naartoe!

IMG_2482

Ik begon met een muntthee en ondertussen kozen we samen een aantal gerechtjes uit. Bij Hartje Zwolle kun je een eigen lunchplank samenstellen. Je kunt kiezen uit talloze kleine gerechtjes welke je lekker met elkaar kunt delen.

IMG_2490

OMG! Happy us! Lekkere combi ook he? Haha. We gingen voor mini broodjes falafel, een broodje geitenkaas, zoete aardappelfrietjes, smoothiebowl, pancakes en een stukje cheesecake. Het was TE lekker. Echt een aanrader deze hotspot. Het personeel is ook onwijs leuk en gezellig en je zit er heel leuk. Een echte aanrader dus!

IMG_2498
IMG_2500

Daarna lekker shoppen! Bij Costes shopte ik bovenstaande items waar ik heel blij mee ben!

IMG_2501
IMG_2503

Daarna streken we neer bij Brasserie Janssen waar we ook heeeel snel weer weg waren door een ontzettend vervelende, nare eigenaar. We gingen snel zitten bij Ingeburgerd en daar dronken we lekker wijntjes en deelden we deze plank.

IMG_2508
IMG_2510
IMG_2513

We zaten in hotel Lumen en daar kon je ‘s avonds deze ‘lichtshow’ zien in het midden van het gebouw. Super leuk gedaan! ‘s Avonds keken we lekker tv met een fles wijn en lekkere hapjes. Ideale avond dus!

Zaterdag 17 maart

F2_C32_FD6_E4_B8_4_FA1_BD3_A_826873188_FA9 IMG_2518

Woehoe, hotelontbijtjes zijn de beste! Het ontbijt was heerlijk en het was ook erg rustig waardoor we lekker rustig wakker konden worden. Dit vond ik echt super fijn!

IMG_2522

Na het ontbijt nog lekker een vlog kijken en even uitbuiken. We hoefden pas op 12:00 uur uit te checken dus dat was super fijn.

IMG_2527

Onze hotelkamer keek uit over het veld van PEC Zwolle, haha. En dat tijdens een weekendje weg zonder mannen!

IMG_2531

Ik trok mijn outfit aan en maakte nog snel even een foto met mijn nieuwe blouse en mijn favoriete Cluse horloge.

2_C4_CF120_5808_4_FE2_A7_CB_F647_F6986_DF5
A409666_A_894_B_4_EEA_9255_3_D8949_F1_E25_A

En we gingen weer Zwolle in! Leuke plekjes bekijken en nog even shoppen.

5_F60_EF69_19_E8_459_C_A52_B_8216560_D7673

Ik kocht dit leuke lichtroze t-shirt bij Bershka.

IMG_2541
D87_CB7_CE_8_EEC_4_A89_AEE1_C67_FFB158_FA3

En wat leuke sieraden bij Hudson’s Bay van het merk Orelia.

IMG_2543

Hierna gingen we nog even lekker lunchen en shoppen bij Pistache, een mooie conceptstore. Daarna was het weer tijd om in de auto te stappen en terug te rijden naar het mooie Brabant. Zwolle heeft ons verrast en we hebben genoten van de mooie stad!

Q: Ben jij wel eens in Zwolle geweest?

13 thoughts on “Plog: Weekendje Zwolle

  • Ik ben nog nooit in Zwolle geweest, zou er ook niet snel aan denken. Maar het ziet er uit als een leuke hippe stad. Het is geloof ik ook wel een beetje opkomend nu Zwolle, met wat nieuwe hippe tentjes enzo.

  • Oeh, dat lunchplankje ziet er lekker uit zeg! Heel leuke plog, zulke artikelen vind ik altijd zo ‘gezellig’ om te lezen. Wat jammer van die vervelende eigenaar bij brasserie Janssen:-( Ik ben ook héél gevoelig voor zulke dingen en zou in zo’n geval ook zeker niet blijven zitten, maar lekker ergens anders naartoe gaan waar ze wel vriendelijk zijn! Ik ben zelf nog nooit in Zwolle geweest, maar ik hoor er altijd enthousiaste verhalen over.

  • Leuk dat jullie een weekendje weg gingen! Ik ben redelijk vaak in Zwolle geweest, vanuit Groningen is het een uurtje reizen en het is heel erg handig om daar af te spreken met vriendinnen die bijvoorbeeld in Amsterdam en Utrecht wonen (Zwolle ligt precies in het midden). Die hotspot moet ik onthouden voor als ik weer eens in Zwolle ben, jullie lunchplankje ziet er heerlijk uit! Jammer dat Brasserie Jansen niet zo leuk was, volgens mij was/is Cynthia van Cynthia.nl daar altijd zo mega enthousiast over haha (ik herken de naam vaag).

  • Ziet er goed uit! Krijg spontaan honger van al die lekkere borrelplanken. Ik ben zelf nog nooit in Zwolle geweest, maar als ik het zo zie is het wel de moeite waard om een keer naartoe te gaan.

  • Wat leuk, zo’n weekendje weg met een vriendin! En zo te zien is Zwolle echt een heel leuke stad. Je maakt mij ook enthousiast om er een keer heen te gaan, nu ik jouw foto’s heb gezien, alleen al om een keer te winkelen. Dat hotel ziet er trouwens ook echt gaaf uit met al die lampen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.