Over mij

Omdat mijn eigen naam als blognaam fungeert, vind ik het wel zo netjes om mezelf ook even voor te stellen.
Mijn naam is dus Simone Vissers (goh!), ik ben 25 jaar en lifestyle professional, werk als country / accountmanager voor twee grote websites én in een sportschool. Zoals je merkt zijn mijn interesses nogal breed en dat is ook waarom ik mijn eigen naam als blognaam heb gekozen. Niet omdat ik mijzelf nu zo interessant vind, maar juist omdat er niet één specifieke naam past bij wat ik wil uitdragen en waar ik mee bezig ben.

Ik schrijf al jaren (gast)blogs en blijf het leuk vinden. Na het hebben van een aantal blogs die naar mijn mening ‘niet goed genoeg’ waren, besloot ik eerst mijn kwaliteiten te verbeteren voor ik weer opnieuw een eigen plekje zou creëren op het internet. Inmiddels vind ik dat de hiervoor de tijd rijp is. Ik heb gewerkt als online editor en ben hierin doorgegroeid tot manager. Content creëren is dus mijn werk. Ondertussen heb ik ook privé niet stilgezeten en ben ik vooral bezig geweest met Instagram. Op mijn account @simone_vissers kun je dagelijks nieuwe foto’s vinden van wat mij gelukkig maakt.

Naast deze offline bezigheden ben ik mij de laatste tijd erg aan het focussen op geluk en hoe je geluk kunt bereiken. Na mijn afgeronde studie, International Lifestyle Studies, waarin ‘Quality of Life’ één van de belangrijkste pijlers was, ben ik voor mijzelf op allerlei manieren aan het uitvinden wat gelukkig maakt en wat niet. Dat kunnen hele kleine en hele grote dingen zijn en dat is dus ook waar ik op mijn eigen blog over schrijf!

Heb je vragen? Laat deze dan gerust hier achter of stuur me een mailtje op info@simonevissers.com.