2019: Een goed begin

Ik kwam een beetje laat met mijn laatste deel van ‘plogmas’, zo laat zelfs dat ik het niet eens meer plogmas durfde te noemen. Nu kom ik ook wat later dan gepland op de proppen met mijn voornemens voor 2019. Omdat we er inmiddels alweer bijna 3 weken van dit nieuwe jaar (mag ik het nog nieuw noemen? Tijd vliegt!) op hebben zitten ook meteen een klein verslagje van hoe het tot nu toe loopt met die voornemens.

Travel in 2019

2 jaar lang heb ik amper gereisd, terwijl ik dat wel heel graag wilde. Tijd om dat dus in te halen! Dit jaar wil ik mijn 21 vrije dagen wat slimmer benutten en er dus vaker op uitgaan. Dat is dit jaar goed begonnen met een tripje naar de winterzon. Een week lang genoot ik van zon, warmte en prachtige natuur in de streek Mogán, Gran Canaria. Verder liggen er plannen voor New York, Lissabon, Budapest en een nog onbekende bestemming. Zoveel zin in! De highlights van Gran Canaria zal ik uiteraard nog met jullie delen, al kun je al een hele hoop zonneschijn terugvinden op mijn Instagram account: simone_vissers.

mogan-haven-2019

Living the healthy life

Half 2018 had ik een kleine fitnessdip en ook bezocht ik teveel leuke ontbijt, koffie, lunch en dinerhotspots. Ook al at ik het grootste deel van de tijd wel gezond, het woog niet echt tegen elkaar op, zeg maar. Eind 2018 koos ik ervoor om minder vlees te gaan eten en inmiddels eet ik thuis uitsluitend nog vegetarisch. Wel eet ik af en toe buiten de deur wat vlees, en ik voel me daar goed bij! In 2019 heb ik grotere doelen voor ogen. Eerst 5 kilo’s eraf en dan weer verder met spieropbouw. Inmiddels train ik weer 4x per week sinds september en mijn voornemen is dit zeker zo te houden! Inmiddels sta ik weer veel in de keuken om gezonde ontbijtjes, lunches en diners te bereiden én helpt een collega van de sportschool (volg hem zeker ook even op Instagram als je van zijn fitnesstips op de hoogte wilt blijven!) mij supergoed met trainen waardoor ik mijn doelen hopelijk nog sneller ga bereiken.

gran-canaria-gym-2019

Bye negativity

Er is het één en ander aan emoties voorbij gekomen in 2018. Het was niet helemaal mijn jaar, zacht uitgedrukt. Toch ben ik heeeel dankbaar voor alle lieve mensen die ervoor hebben gezorgd dat ik het jaar toch ben doorgekomen en ook echt nog wel heb kunnen lachen en genieten van de leuke dingen. Inmiddels gaat het stukken beter en een van mijn voornemens is dan ook niet zo lang stil te blijven staan bij situaties waar ik zelf geen grip op heb. Ook dit gaat al lekker, moet ik zeggen! Door negativiteit niet uit te sluiten maar wel te relativeren gaat het elke keer een stukje beter.

mogan-gran-canaria-2019

Save the money

Laatste puntje; lastig puntje. Wel essentieel als je kijkt naar punt 1, want de wereld zien kost nu eenmaal geld. Maar dat ik dat geld veel beter kan besteden aan dingen zien en ondernemen, daar ben ik inmiddels wel achter. Mijn kast(en) puilen uit en ik heb méér dan genoeg spullen. Geïnspireerd door vriendin Sanne ga ik dit jaar bewuster met geld om, of tenminste, dat is de bedoeling. Wil je meer lezen over een No Buy en hoe je dat kunt volhouden? Lees dan even Sanne’s artikelen, ze zijn namelijk enorm motiverend. Ik ga ook maar weer eens naar Sanne haar blog surfen, want wanneer ik dit schrijf (in het vliegtuig) besef ik me dat ik toch weer het één en ander heb gekocht op vakantie wat niet had gehoeven.

2019: Het begin om er een fantastisch jaar van te maken is er en daar word ik heel blij van!

16 thoughts on “2019: Een goed begin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.