Plogmas I

Al vaker deelde ik op deze blog maandverslagen met daarin foto’s van wat ik die maand heb gedaan, zo ook in november. Omdat ik het erg leuk vind deze artikelen te maken en omdat ze ook nog eens goed worden bekeken bedacht ik me dat ik dit vaker wilde doen. Ook merkte ik dat ik wat meer te fotograferen heb omdat ik gek ben op kerst en alles daaromheen. Tel daar nog bij op dat ik gek ben op al het vlogmas materiaal dat online komt op YouTube en er was een nieuw idee geboren. Ik ga deze maand Plogmas doen, elke week een nieuwe plog met daarin mijn decemberavonturen. Tijd voor deel I.

Plogmas-1-1

1 december begon gelijk al goed! Wakker worden in bed met een kopje koffie. Daarna heb ik mezelf in half sportkleding, half gewone kleding gehesen omdat ik moest gaan sjouwen. Eindelijk staan al mijn meubeltjes bij mij thuis na een half jaar in dit appartement, blij mee!

Plogmas-1-2-2

Lookje (stiekem een hekel aan dit woord, maar ik kan op dit moment géén synoniem bedenken) van die dag. Simpel! Ik was ook nog even bij JYSK en ik twijfelde over deze poef. Lijkt me leuk voor langs mijn bank. Ga er nog even over nadenken, want hij was niet duur!

Plogmas-1-2

Yes, jaarlijkse uitje met de liefste (ex)-collega’tjes. Sanne ontbrak helaas (voor ons) want die was op reis (yay voor haar), maar we gingen alsnog lekker een dagje naar de Efteling. Het was meer ‘Herfst Efteling’ door enorme regenbuien, maar daar lieten we ons niet door uit het veld slaan. Poffertjes, warme chocolademelk, haardvuurtjes, heel veel lichtjes en gezelligheid. Perfect day!

Plogmas-1-3

Maandag begon met een leuke verrassing op kantoor, de kerstboom stond namelijk! Echt een heel gezellig geheel. Dinsdag avond was ook top, lekker sushi eten met mijn vriendinnetje Kim.

Plogmas-1-5

Blij met mijn oude, maar nieuw in mijn huis, kastje. Weer wat meer opbergruimte! En ja er moet nog een lamp in haha. Meteen even een fotootje van mijn outfit naar het sushi restaurant.

Plogmas-1-7

Woensdag was ik lekker vrij! Ik begon de dag met een goede work-out van vriendinnetje Lisa in de sportschool. Hierna gauw naar huis om te douchen en om te kleden want we hadden nog wat leuke dingen op de planning! Outfitje met een zwart jurkje, panty, mijn groene fake fur jas, mijn lievelingshaarband en mijn nieuwe Valentino tasje.

Plogmas-1-4

Wantttt ik ging nog iets heel leuks doen met Lisa. Ik mocht haar helpen met haar kerstboom! We gingen naar Intratuin en ik keek mijn ogen echt uit. Zoveel leuks en moois.

Plogmas-1-6
Geslaagd voor de kerstboom zoals je ziet! We reden door naar de Jumbo Foodmarket voor heerlijke kibbeling (oeps) en daarna door naar Lisa’s huis om de kerstboom op te zetten. Echt heel goed gelukt, vinden we zelf!

Plogmas-1-8

Nog een paar fotootjes, kon het niet laten.

Plogmas-1-9

En mijn eigen boom, waar ik ook hartstikke blij mee ben!

Plogmas-2-1
Eindelijk een nieuwe quote op mijn letterbord, love kerst! Ook mijn nageltjes weer gelakt, ik ga de laatste tijd veel voor bordeaux rood of zwart maar nu was het tijd voor de lakjes die ik alweer twee jaar geleden van vriendinnetje Els voor mijn verjaardag kreeg. Ben er nog steeds heel blij mee!

Plogmas-2-4

Ik hou er zo van! Kaarsjes, sterretjes en een sneeuwbol. Ik stelde ook nog een nieuwe achtergrond in op mijn telefoon, met mijn lieve vriendinnetje Wendy!

Plogmas-2-2

Leuke verrassing toen ik op de sportschool kwam! Een gedicht en chocoladeletter, yay! Ik kwam om te sporten dus dat deed ik. Lekkere work-out gehad weer.

Plogmas-2-3

Wakker worden met deze quote. Ik doe altijd een rondje Instagram als ik wakker word en ik kwam deze tegen. Zo waar! Daarna tijd om op te maken met onder andere mijn favoriete make-upjes. Jammer dat die verpakking zo snel vies wordt.

Plogmas-2-6

Vrijdag kwam er een blogje online met mijn favoriete fashion accessoires. Ik ben echt blij met de foto’s, eindelijk weer eens goed gelukt! ‘s Avonds ging ik lekker uit eten met mijn vriendinnetje Lonneke. We gingen voor tapas!

Plogmas-2-5En gisteren was mijn papa jarig, hij werd 60 jaar en dat vierden we! Was mega gezellig!

Q: Hoe was jullie eerste decemberweek?

12 thoughts on “Plogmas I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.