Adventures: November in foto’s

Ik weet dat dit een overzichtje is van november én ik weet dat een kerstboom misschien meer bij december hoort maar ik kon het dus echt niet laten! Eind november kocht ik een nieuwe kerstboom, de eerste in dit appartement en ik kon het niet laten hem meteen te zetten. Tot ongenoegen van sommige vriendinnen (sorry Anna). Ik ben er echter wel helemaal blij mee! Ik deed veel leuke dingen in november en werkte me daarnaast een slag in de rondte, maar dat hoort nu eenmaal bij het einde van het jaar!

image00001

Ik werkte niet alleen op kantoor heel wat uurtjes, maar ook in de sportschool stond ik weer wat uren achter de balie. Ook was ik zo’n 4 keer per week zelf in de fitness te vinden om te trainen. het gaat echt weer lekker en dat merk ik ook aan mijn lichaam. Yay!

image00002

Natuurlijk was er ook tijd voor leuke dingen. Hier had ik net mijn haar gekruld voor een etentje met mijn vrienden Anna en Sercan!

image00003

Anna en ik deelde deze Künefe, heerlijk!

image00004

De volgende dag was het alweer tijd voor lekker eten en lekkere drankjes, maar nu met vriendinnetje Sanne. Hierover maakte ik een aparte blog, die je hier terugleest.
image00005

Yay, weer tijd voor wat leuks! Op zondag kwamen mijn ouders gezellig naar Tilburg en gingen we de stad in om een beetje te shoppen, rond te wandelen en een hapje te eten.

image00006

Een van mijn favoriete panden in Tilburg. Zie hoe mooi deze locatie van Bagels & Beans is zo op dit hoekje.

image00007

‘ S avonds lekker ontspannen en aan de slag met deze planner die ik die dag in de HEMA had gekocht. Hij is echt top!

image00008

Ontbijtje op mijn vrije dag met yoghurt, granola en framboosjes. En een glas water!

image00009

Het werd alweer koud deze maand dus ik zocht voor het eerst dit seizoen de zonnebank weer eens op. Ik weet dat het slecht is, maar ik ga niet vaak en vind het echt ultiem genieten. Net alsof je even op vakantie bent.

image00010

Ik bracht de eerste kerstversiering al vroeg aan. Deze gingerbread man heb ik vorig jaar al gekocht en vind ik nog steeds erg leuk. Weet iemand nog een leuke kerstquote voor op mijn letterbord? 🙂

image00011

Ik mis Els! Eén van mijn favoriete sportschool collega’s is voor een aantal maanden in Suriname voor haar stage. Ik ben super trots op haar, maar vind het echt jammer dat we een paar maandjes niet meer samen kunnen werken (of leuke dingen doen!).

image00012

Op Black Friday begon ik wat later met werken omdat ik ‘s nachts wel even door zou trekken. Ik ging dus in de ochtend even snel de stad in om het een en ander te halen. Deze versiering vind ik echt heel leuk! In het donker is de stad echt prachtig.

image00013

Wat waren we hier MOE. Na heel veel uurtjes te hebben gewerkt rondom Black Friday was het tijd voor een borrel. Wijn in theeglazen, kan allemaal.

image00014

Anna was ook nog jarig en trakteerde deze heeeerdijke donuts van Dunkin Donuts. We mochten van te voren kiezen welke we wilde en die had ze gekocht. Ik koos voor de Reese’s Peanut Butter donut. Té lekker.

image00015

En WEER tijd voor iets leuks! Lekker samen met mama naar de Margriet Winter Fair. Ik had er niet teveel van verwacht, alleen dat het vast en zeker een gezellige dag zou worden én dat werd het. Het was echt super leuk en we hebben ervan genoten! Lekker gegeten, leuke dingen gekocht en veel inspiratie opgedaan.

image00016

We gingen naar een workshop handlettering, wat net iets anders bleek te zijn dan we hadden gedacht. Ik vond het toch erg leuk en maakte dit cadeaulabeltje.

image00017

Mama wilde eigenlijk handletteren maar eindigde met een transparante sheet om over te trekken HAHA.

image00018

De stand van Walra was heel mooi! Ze hebben sowieso heel veel mooie en kwalitatieve dekbedden etc.

image00019

Lunchtime! We deelden een kaasbroodje en ik had een broodje gezond zonder ham.

image00021

‘s Avonds zette ik nog snel even mijn kerstboom op en daar maakte ik een aantal dagen later foto’s van. Ik ben er zo blij mee!

image00023

Afgelopen woensdag was ik ook een dagje vrij. Ik werk 36 uur en ben dus om de week een dag vrij, heel fijn. Ik maakte deze banana pancakes en at ze met aardbeitjes en proteïn balls.

image00024

Gymtime!
image00025

Ik ben gek op gezelligheid in mijn huisje en heb alles al in de kerstsferen gebracht!

image00022

Als afsluiting een foto met mijn beste vriendinnetje. We waren gezellig een avondje op stap en hadden eindelijk eens een foto die gelukt was!

Q: Hoe was jullie maand?
Geniet allemaal van de laatste maand van het jaar, make it a December to remember.

6 thoughts on “Adventures: November in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.