Home & Living: mijn interieur

Ik woon nu iets langer dan een jaar in mijn appartement en in dat jaar is er een heleboel veranderd qua interieur. Het was eigenlijk al vrij snel ‘af’, maar ik heb in dit jaar geleerd dat echt ‘af’ niet bestaat voor een persoon zoals ik. Regelmatig word ik geïnspireerd door Pinterest, de etalage van H&M Home of bijvoorbeeld een rondje over de Hudson’s Bay woonafdeling. Het leek me leuk om weer eens een kijkje in mijn interieur te geven, dus let’s go!

H&M home interieur

Deze mand van VT Wonen kocht ik vorige week in de sale van Hudson’s Bay met 50% korting, score! Ook het dekentje kocht ik erbij en was 50% afgeprijsd. De kandelaar van H&M Home was, je raad het al, ook goedkoper nu! Ik kocht hem voor €15,99 en heb mijn favoriete geurkaars erin gezet. Helemaal leuk zo vind ik!

interieur

Mijn tafelblad heeft twee kanten, waaronder deze warme houtkleur en aan de andere kant een marmerprint. Omdat ik nu wat meer hout en goud in mijn interieur heb besloot ik nu voor deze kant te gaan. Ik vind het super mooi staan met deze accessoires van Sissy-Boy (het dooosje, de gedroogde bloemen heb ik bewaard van bossen bloemen die ik gekregen heb de afgelopen jaren), Ikea (het kannetje en de nep eucalyptus tak) en Zeeman (het kandelaartje).

Dit heb ik zelf gecreëerd en ik weet nog niet of ik het leuk vind of meer vind thuishoren in een woonwagen. De poster en lijst zijn van Kwantum en de lichtjes eromheen (en het theelichthoudertje) uit de adventskalender van Rituals. Het potje en plantje zijn van Sissy-Boy en het lampje is van Primark.

H&M home interieur

Geurstokjes mogen niet ontbreken, al zijn deze net op. Ze zijn wel erg lekker dus ik zou ze zeker opnieuw kopen! Het schelpen schaaltje is van H&M Home en het schelpen doosje van een plaatselijk winkeltje.

riviera maison interieur

Nog meer geurstokjes! Deze van Janzen zijn ook heel erg lekker. De hartjes schaaltjes zijn van Rivièra Maison, wat ik ook een erg mooi merk blijf vinden. Mijn gouden theelichthoudertjes uit de Rituals Adventskalender van 2017 blijven ook favoriet en staan her en der door mijn appartement met daarin de heerlijke geur theelichtjes van Sissy-Boy.

himalaya zoutlamp

Dit is een hoekje in mijn slaapkamer met een bamboe bord van Casa, 3 hele mooie stenen die ik cadeau kreeg van vriendinnetje Sophie en mijn Himalaya zoutkaars. De lamp is van Kwantum en het lijstje van Kik.

interieur

Mijn laddertje stond er vorig jaar ook al maar heeft wat nieuwe items haha! Ik heb het lijstje met de vlinders ook gekregen van Sophie, hij komt van Sissy-Boy. De andere lijstjes zijn ook van Sissy-Boy. Het hangende plantje van een plaatselijk winkeltje uit Haarlem en de kaart is van Sukhka.

keuken organising

Wat organising in mijn keuken! Ik heb weinig kastruimte en dus heb ik een keukentrolley. Ik heb hierin mijn potjes staan met onder andere noten, zaden en chocoladedruppels. Ook staat mijn servies hier voor een gedeelte in.

interieur

Favo kussentjes op mijn bank! Van H&M home, Primark en Ikea.

desenio posters

Last but not least, mijn posters van Desenio boven mijn bank.

Ik ben helemaal blij met mijn interieur en kan weer even vooruit!

18 thoughts on “Home & Living: mijn interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.