Home Sneak Peek #2

Een tijdje terug gaf ik jullie een eerste sneak peek van mijn interieur. Daar werd erg leuk op gereageerd! Omdat jullie nog lang niet alles hebben gezien en ik weer een aantal leuke plekjes heb gecreëerd met nieuwe spulletjes leek het me leuk jullie vandaag weer mee te nemen in mijn huis. Geen complete overview, maar de leukste plekjes uitgelicht.

DSCN5180
DSCN5166

Untitled_4

Untitled_2

Ik ben zo iemand die dus echt niet kan wachten met de kerst (een beetje) in huis brengen wanneer het weer vroeg donker is. Lichtjes maken gewoon alles leuker! Zoals je ziet heb ik al wat lampjes verwerkt in het interieur en zijn er genoeg plekjes waar ik gezellig kaarsjes aan kan steken. Ook heb ik stiekem al een dennentak binnen gezet én ligt er zelfs al een kerstbal op mijn feestelijke dienblaadje.

DSCN5182
DSCN5184

De keuken was altijd heel plain. Gewoon de items die nodig waren en verder niets. Nu staan er een leuk kannetje met een eucalyptus tak erin en een theelichtje op het aanrecht. Op het kookeiland staat een leuk rozenplantje (is het jullie al opgevallen dat ik echt gek ben op rozen?) met twee hele mooie theelichthouders. Deze kreeg ik cadeau van mijn ouders, super lief!

Untitled_6
Untitled_1
Ik werk vaak aan dit fijne bankje met een wit, zacht kleedje erop. Dit bankje staat gewoon aan de eettafel. Ik vind het vooral tijdens de donkere dagen fijn om gewoon in de woonkamer aan de slag te gaan. Mijn Happiness Planner en notitieboek liggen hier dan ook bijna altijd klaar!

DSCN5194
DSCN5195
Dit gezellige plekje is te vinden in de slaapkamer. We hebben boven het bed een schilderijlijst waar naast onze letters van karton ook een leuk doek met rendier opstaat. Ook hangen er leuke katoenen lampjes aan. Daarnaast is de lijst aangevuld met een nieuw item. Namelijk een superleuk vilten letterbord!

DSCN5200
Ik ben echt onwijs blij met dit letterbord. Het is niet te groot maar je kunt er toch een flinke tekst op kwijt. Het wordt geleverd met maar liefst 286 tekens, dus je kunt jezelf helemaal uitleven. Ook de houten rand om het bord vind ik erg leuk. Maakt het helemaal af en past precies bij onze slaapkamer! Daarnaast is het natuurlijk ook een super origineel cadeau, bijvoorbeeld voor de feestdagen. Ik denk dat (bijna) iedereen het wel leuk zou vinden om dit bord als kerstkado te krijgen!

* In dit artikel komt een samenwerking terug, dit artikel is echter niet ontstaan vanuit deze samenwerking maar vanuit eigen initiatief. De samenwerking is een toevoeging.

19 thoughts on “Home Sneak Peek #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.