Home & Living: Rivièra Maison sale shoplog

Deze maand ga ik geen kleding kopen van mijn salaris, zei ik nog zo tegen mezelf. Natuurlijk heb ik het geld niet in mijn zak gehouden maar, heel dom, alsnog gespendeerd. Gelukkig wel aan hele leuke dingen en vandaar vandaag deze Riviera Maison sale shoplog! Ik ben al best wel een tijdje fan van dit merk en hoewel ik weet dat het love it or hate it is ben ik super blij met mijn aankoopjes. Alles is normaal gesproken best wel prijzig maar des te leuker als je 50% korting krijgt!

riviera maison stoplog

Alles bij elkaar! Ik ben er echt heel blij mee. Ook met het dekentje trouwens. Deze is niet van Riviera Maison maar van Bloomingville, deze kocht ik ook in de sale maar dan bij Hudson’s Bay. Je kon hem al zien in dit interieurartikel.

interieur shoplog

Nog even valsspelen want ook deze kleine wereldbol hoort eigenlijk niet 100% thuis in deze Riviera Maison sale shoplog. Ik kocht hem bij een winkeltje in Uden voor maar €2,95. De luxe geurzakjes zijn wel van Riviera Maison en waren nu maar €1,50 (!!!!) per stuk. Score!

interieur shoplog

Deze schaaltjes had ik al eerder gezien en vond ik allebei heel leuk! De volle prijs was best wel hoog en nu kocht ik het ontbijtschaaltje voor €9,00 en het kleine appelschaaltje voor maar €2,00.

riviera maison

Ook blijf ik fan van de dubbelwandige glazen. Deze kostten eigenlijk €10,00 per stuk en nam ik nu mee voor €5,00 per stuk. Je drinken blijft hier ook nog eens heel lang koud / warm in, super fijn!

riviera maison

Deze bamboe lepeltjes had ik ook al een tijdje op het oog en kon ik nu ook meenemen voor maar €7,00. Deze vind ik super handig om te gebruiken voor mijn ontbijtdingetjes zoals bijvoorbeeld pure chocolade drops of chiazaad. Je moet trouwens echt dit artikel van Jennie (from the Blog) lezen als je hier van houdt, zij is echt de master of de voorraadpotten).

riviera maison

Alles nog een keertje bij elkaar! Mijn stash is weer een beetje aangevuld na deze Riviera Maison sale shoplog en ik ben weer helemaal blij!

Q: Wat is jouw favoriete item?

30 thoughts on “Home & Living: Rivièra Maison sale shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.