Home: favoriete plekjes van mijn nieuwe huis

Yessss, ik woon alweer 4 maanden in mijn appartement en ik ben er ZO blij mee! Ik denk dat het gaan wonen in dit appartement de beste keuze is die ik ooit heb gemaakt. Langzaam aan krijg ik ook steeds meer het gevoel dat het ”af” is, ook al komen er steeds nog nieuwe spulletjes bij. Ik heb wel al een aantal plekjes die echt favoriet zijn en waar ik echt heel erg blij mee ben. Ik zou ik niet zijn als ik die niet op het internet zou delen, dus naast wat kiekjes die ik al op Instagram heb gedeeld, nu ook hier wat sneakpeaks van mijn paleis!

IMG_1065
Dit hoekje is in mijn slaapkamer. Ik vind het heel gezellig staan zo en ik kan er ook nog eens mijn sieraden kwijt.

IMG_3181
IMG_3204

Dit letterbord had ik ook al in mijn vorige huis. Quote is inmiddels veranderd en ik vind hem weer helemaal leuk staan in mijn interieur.

IMG_3207

Slaapkamer again! Ik heb een mooi houten kledingrek en houten hangers. Ze zijn best wel dik en daarom hangt mijn kledingrek ook helemaal vol, maar ik vind het wel heel erg mooi.

IMG_3548

Zelfs mijn keukentrolley heb ik gedecoreerd, haha. Een vaasje met een eucalyptus tak, Himalayazout kaarthoudertje en leuke rietjes in een vaasje. Daarnaast zien jullie mijn leuke placemats (die ik nooit gebruik).

IMG_3439

Ook deze bamboe ”plates” vind ik tof. Ik gebruik ze af en toe om mijn eten op te serveren. Je moet een diner voor 1 toch zelf leuk maken!

IMG_3481

Nog meer diner voor 1 spam. Magioni pizza op mijn nieuwe ”marmer” tafel. Mijn Riviera Maison bestek vind ik ook nog steeds erg leuk.

IMG_3942
IMG_3670

Hier zie je de decoratie op mijn tafel wat beter. Ik vind het gezellig!

IMG_3863

Dit kaartje kocht ik afgelopen maand in Haarlem. De afgelopen tijd voel ik me niet zo goed en dan kan zo’n cadeautje voor jezelf nog wel eens goed doen!

IMG_4155

Ook hiervoor gebruik ik mijn bamboe plates! Een gezellig hoekje op mijn eettafel met kaarsjes en een bananenplant.

IMG_0159

Dit hoekje is zoals je wel kunt zien te vinden in mijn slaapkamer. Simpel, maar toch leuk, vind ik.

Favoriete woonwinkels
Eigenlijk is mijn interieur heel budget proof. Ik heb niet mega veel te besteden en ik vind het ook zonde om er teveel geld aan uit te geven omdat er zoveel gave, voordelige dingen te vinden zijn. Mijn favoriete winkels zijn JYSK, Kwantum, Primark en Casa. Ook is het één en ander van Ikea, natuurlijk 🙂

19 thoughts on “Home: favoriete plekjes van mijn nieuwe huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.