Happiness in oktober

Tijd voor meer happiness op mijn blog! Op dit moment heb ik het héél druk, maar ik ben het bloggen niet vergeten hoor. Ik mis het zelfs heel erg en daarom deel ik vandaag een aantal van de dingen waar ik op dit moment heel erg blij van word.

IMG-5398

Herfst
Ik kreeg net van IKEA een mail: weg met die zon, wij willen kerst. Daar kon ik me eigenlijk best in vinden. Niet dat ik de zon niet lekker vind hoor. Ik ben echt nog lekker aan het genieten van de laatste (zou het?) zomerse herfstdagen. De combinatie van zon en herfstblaadjes vind ik echt heerlijk. Gelukkig koelt het in de avonden genoeg af om heel veel kaarsjes aan te steken: like that!

Me-time
Yes! De afgelopen maanden waren eigenlijk best wel héél erg druk. Een fulltime baan met veel vakanties die opgevangen moesten worden, een bijbaantje waar ik weer aan begonnen ben als extraatje en daarnaast natuurlijk ook het bloggen en Instagrammen wat ik weer opgepakt heb. Best wel druk allemaal, maar inmiddels heb ik de balans weer gevonden dus ook meer tijd voor me-time! Mijn televisie, bank, maskertjes en Glamour-abonnement zijn inmiddels weer goed benut. Stiekem de flessen rosé en chocolade ook.

IMG-5372

Familytime
Al bijna 7 jaar woon ik in Tilburg, maar ik kom hier niet vandaan. Ik kom zelf uit Den Bosch en hoewel dat niet zo ver van elkaar af ligt ben ik de afgelopen jaren toch niet zo heel vaak thuis-thuis geweest. De afgelopen tijd heb ik hier weer wat vaker tijd voor genomen en dat is natuurlijk hartstikke gezellig en leuk. We hadden laatst een familiereünie en dat was één van de leukste dagen van afgelopen tijd, wat hebben we veel gelachen. Ook komt er steeds vaker familie richting Tilburg: ook mega leuk!

IMG-4770

Vriendinnenavondjes
Beetje cliché misschien na me-time en familytime maar ook mijn vriendinnen maken me superblij! Stiekem vliegen de flessen rosé, de sushi en pizza’s er doorheen: maar wat maakt het uit als het leuk is. Komt allemaal wel weer goed met het volgende puntje waar ik ook heel vrolijk van wordt. Mijn vriendinnen zijn in ieder geval top, dat wilde ik natuurlijk ook gewoon even delen.

Sporten
Yesssss, eindelijk weer in dat ritme! Ik ben al een al een jaar of drie / vier bezig met fitness, maar zoals bijna iedereen (denk ik) heb ik periodes dat ik wat minder ga en periodes dat ik er superlekker in zit. Nou in zo’n periode zit ik dus nu, ik schreef er zelfs al een blogje over! Trainingen gaan ook echt heel goed en naast mijn eigen trainingen volg ik nu ook Small Group training en doe ik af en toe een lesje Body Balance. Perfecte combinatie die me superblij maakt.

Reisplannen
Ook van op vakantie gaan en nieuwe dingen zien word ik heel erg blij. Er is nog niets geboekt, maar de plannen zijn er zeker. Parijs, Lissabon en een wellnessweekendje met vriendinnen staan hoog op mijn lijstje. Ook wordt het echt weer tijd om Aruba te bezoeken, dus hopelijk kan ik dat dit jaar eens gaan doen. Het liefst ga ik ook nog naar Sri Lanka en de Malediven maar ik denk dat ik daar nog even voor verder moet sparen.

16 thoughts on “Happiness in oktober

  • Wat een super leuke blog, Simone! Ik word er helemaal warm van in deze koude dagen.

    Nu het ‘s avonds eerder dronker wordt, ga ikzelf ook sneller op stap en duik ik lekker snel het bed in.

    Ben jij trouwens voor de zomer- of wintertijd?

  • Wat een leuke plannen allemaal! Een zonvakantie lijkt me een heerlijk vooruitzicht. En me time is zo belangrijk, zeker in het najaar heb ik daar meer behoefte aan.

  • Klinkt allemaal heel gezellig en me time is ook wel heel belangrijk om lekker te ontspannen 🙂 Trouwens, de Shea lijn van The Body Shop is zo lekker 🙂 mijn favoriet!

  • Love al deze positiviteit! En ik meld mezelf hierbij graag aan als reisgenoot voor bovengenoemde reizen. Misschien kunnen we voor Lissabon wel echt een plannetje gaan smeden? Ik ben in!

  • Wat een fijn lijstje met punten! Je wakkert meteen de vakantiezin bij mij aan. Lissabon is zo mooi! En Parijs staat bij mij ook hoog op mijn lijstje om weer eens te bezoeken. Maar ja, met het kopen van een auto heb ik deze maand wel genoeg uitgegeven, haha. Me-time en tijd met je familie en vriendinnen is inderdaad ook altijd fijn. Ik ga dit weekend een dagje met een vriendin naar Düsseldorf. We hebben al drie maanden geleden geboekt en ik zie er zo naar uit. Altijd leuk om er even met een vriendin tussenuit te zijn! Geniet van de herfst en van de andere fijne dingen in dit lijstje! 🙂

  • Ohjaaa nu het vandaag zo mistig is denk ik ook ‘laat de kerst maar komen’. Sterker nog, ik moest echt nog even wat zomerse dingen van zolder afhalen afgelopen week want ik had al mijn zomerkleren al opgeborgen (én daarnaast, zie nog maar wat leuks uit te zoeken als je bijna 40 weken zwanger bent en niet echt speciale zomerkleding hebt gekocht haha)! Een vooruitzicht naar een vakantie kan zo fijn zijn hè! Wij hebben al lekker een vakantie met vrienden in het vooruitzicht voor juni volgend jaar.. nu al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.