Laatste week 2018

Wat vond ik het leuk met Plogmas bezig te zijn, maar wat had ik het onderschat in de week dat ik gewoon weer moest werken bij allebei mijn banen en ik oud & nieuw vierde! Daarom is hij wat later, maar daarom hopelijk niet minder leuk! Ook al mag het eigenlijk niet meer, ik doe het toch: voor jullie allemaal de beste wensen voor 2019. Hopelijk wordt het voor ons allemaal een geweldig jaar vol hoogtepunten, leermomenten, successen en vooral veel gezondheid en geluk.

10763812752-IMG-1309

Foto’s maken met papa! Hij vond het tot mijn verbazing heel leuk om te doen en ik vond het ook heel erg gezellig. En ik had weer wat te delen op mijn Instagram, ook leuk!

IMG-7430

Rosmalen! Hier ben ik opgegroeid, maar het centrum is sinds kort helemaal vernieuwd. Je kunt er nu echt wel leuk winkelen en boodschapjes doen.

IMG-7432

Was nodig! Altijd fijn als hij weer schoon is en glanst. Jammer dat hij 3 dagen later alweer hartstikke smerig was.

IMG-7465

Wandelen en meteen even langs op mama’s werk voor een kopje koffie. Portretfunctie goes wrong + lekker oudbollig tafelkleedje haha.

IMG-7466
IMG-7484

Het eerste kerstcadeautje dat ik mocht openmaken. ZoΓ«lla body mist. Echt heerlijk!

IMG-7507

Kerstavond vierde ik met vriendinnetje Anna! We haalden pizza’s bij Happy Italy en hadden wijn. Was een perfect avondje!

IMG-7579
IMG-7587

Op eerste kerstdag was het ‘s avonds tijd om lekker te borrelen! Heel veel hapjes en een lekker wijntje.

IMG-7637

Skip meteen even naar het einde van tweede kerstdag. Brownie met room en stroopwafel. Calories to the max, maar wel heel lekker.

IMG-7645

Home again! Mijn poef was een van de andere cadeautjes. Ben er heel blij mee! Ik moet alleen nog een nieuw vloerkleed gaan kopen!

IMG-7656

Van vriendinnetje Isabelle kreeg ik dit kaartje en Ferrero Rocher. Wat een topcadeau! Ik deed het kaartje meteen in een velvet roze lijstje. Ik vind de boodschap zo mooi!

IMG-7672

Betrapt op troep maken! Maar ready for work.

IMG-7678

Beginnen met een lekker ontbijtje: kwark met frambozen.

IMG-7683

Toen ik na een paar daagjes werken weer terugkwam keek ik nog eens in de brievenbus en kreeg ik nog hele leuke kerstkaartjes. Blij mee!

IMG-7798

In het laatste weekend van het jaar lekker shoppen en lunchen met Gwendolyn. Deze geitenkaassalade was echt heel erg lekker.

IMG-7701

31-12! Laatste work-out van het jaar.

IMG-7750

En laatste koffietje van het jaar. Op de laatste dag van het jaar deed ik ‘s middags nog een spontane koffiedate met Isabelle. Dat was echt heel erg leuk!

IMG-7752

En toen was het alweer oud & nieuw! Het was echt zoooo’n leuke avond met vriendinnen! Top start van 2019. De foto’s hiervan laat ik maar even achterwege, dus alleen een before fotootje πŸ˜‰

Q: Hoe is jullie 2019 gestart?

9 thoughts on “Laatste week 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.