Recap: Zomer 2018

Vorig jaar heb ik ook een recap gemaakt van mijn zomer en ondanks dat ik deze inmiddels offline heb gehaald, vond ik het heel leuk deze te delen, zelf terug te lezen en ik kreeg er ook nog eens hele leuke reacties op. Tijd om het opnieuw te doen én online te laten staan dit keer! De zomer ligt inmiddels echt achter ons en ondanks dat deze zomer niet zo was zoals ik aan het begin van het jaar had gehoopt en gedacht, was hij uiteindelijk wel heel erg leuk! Ik kijk er met een super goed gevoel op terug en daarom deel ik dit natuurlijk heel erg graag met jullie.

IMG_3551
IMG_3664

Verhuizen
In april ging ik op zoek naar een nieuwe woning en 2 weken later vond ik mijn droomappartementje. 1 mei kreeg ik de sleutel en ben ik meteen gaan verhuizen. Al sinds half april verheugde ik me hierop en dit was voor mij dan ook wel echt een nieuw begin. Omdat het allemaal vrij snel is gegaan heb ik veel meubels overgenomen, wat dingen en accessoires meegenomen uit mijn oude woning en daarnaast snel wat dingen gekocht. Toch voelde ik me al heel snel thuis. De locatie van mijn appartement is echt fantastisch, ik heb genoeg ruimte en ik heb eindelijk mijn eigen plekje. Top begin van deze zomer!

IMG_0473

IMG_0578

IMG_0722

Praag
Op 1 juni stond er alweer iets leuks op de planning: samen met vriendinnetje Isabelle vertrok ik voor 4 dagen naar Praag. Ik was er nog nooit geweest, maar het was echt een trip om nooit te vergeten. Praag is echt een supermooie stad, er is heel veel te zien en te doen. We hebben daarnaast heel veel gekletst en gelachen, geshopt en vooral heel veel lekker gegeten. Ik heb er nooit wat over geschreven dus extra leuk om er op deze manier toch nog even bij stil te staan. Ik heb wel heel veel foto’s op mijn Instagram gedeeld en misschien ga ik tóch nog wel een blog erover schrijven, bedenk ik me nu!

68_ECA493_0_C15_4_BFC_8_BD4_D896_C41931_C0

913_B318_B_F389_4792_B187_600_F54_EDD42_A

Kreta
Next stop, ook juli begon goed! Zo zou ik helemaal niet op vakantie gaan, zo ging ik dus nog een keer. Begin juli vloog ik samen met vriendinnetje Sophie heel last minute naar Kreta. We vonden een gelukstreffer. We boekten een hotel dat net verbouwd zou zijn volgens de reis websites en dit pakte nog beter uit dan we hadden gehoopt in het echt. Het was echt een paradijs. De mensen waren leuk, het eten was weer mega lekker en de plek was echt héél erg mooi. We hebben een week lang echt alleen maar genoten!

IMG_3465

IMG_3369

IMG_3942

Zomeravonden & inrichting
In augustus ging ik niet weg. Ik werkte veel. Ik heb op dit moment mijn fulltime baan als manager bij twee kortingscodewebsites, een bijbaan in de sportschool omdat ik dit fantastisch leuk vind en natuurlijk mijn Instagram en mijn blog. Toch was er ook tijd voor genoeg leuke dingen. Ik had talloze leuke zomeravonden met mijn vriendinnen: aan het water met flessen wijn, vuurwerk kijken in de stad, terrasjes, feestjes en meer. Door het lekkere weer heb ik echt heel veel fijne avonden buiten gehad. Beter kon niet! Daarnaast vond ik het tijd om aan mijn huisje te werken. Ik wilde het wat meer eigen maken. Ik kocht wat nieuwe meubels en vooral heel veel nieuwe decoratie. Ik heb in een artikel aan jullie al mijn favoriete plekjes laten zien, maar ik ben nog niet klaar. Ik heb nog een hoop dingen op mijn wishlist van onder andere Sissy-Boy, JYSK en Perfecthomeshop. Gelukkig is oktober woonmaand in Nederland, dus ik weet al waar mijn geld deze maand naartoe gaat.

IMG_4523

IMG_4469

Raatshuisje
Ook het einde van de zomer was voor mij meer dan top. Al heel lang wilde ik naar het Raatshuisje. Ik schreef er ook al over op mijn blog, maar ik kan het niet laten nog een keer te benadrukken hoe leuk dit was. Het laatste weekend met zomerse temperaturen was ik in dit heerlijke huisje in de natuur. Lekker eten (ja again), een hangmat, zonnetje en rust. Alles wat ik nodig had om de zomer top af te sluiten!

En nu: op naar een heerlijke herfst!
Hoe was jullie zomer?

13 thoughts on “Recap: Zomer 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.