Shopping: AliExpress aankopen #3

Yes, yes! Het is weer tijd voor een nieuwe AliExpress shoplog. Mijn vorige twee artikelen (deel 1, deel 2) werden onwijs goed ontvangen en ik heb van een aantal van jullie zelfs gehoord dat jullie naar aanleiding van mijn AliExpress shoplogs hele leuke koopjes hebben gedaan. Deze keer heb ik wat winterse items gescoord die je wellicht ook wel heel leuk gaat vinden. Kijk je mee?

Foto_02_12_17_09_36_09
Ik begin met dit té schattige setje. Ik heb dit setje inmiddels aan mijn schoonzusje en babynichtje gegeven en het is ZO schattig. Ik vond de grote muts zelf ook héél leuk dus misschien ga ik nog wel een setje bestellen, gewoon voor de grote! Ik shopte ze voor maar €6,- via deze link.

Foto_02_12_17_09_36_35
Velvet, blijft leuk! Het zijn haarelastiekjes die heel zacht zijn voor je haar en ook nog eens heel leuk staan. Daarnaast draag ik ze ook graag om mijn pols, want ze zijn gewoon leuk! Daarnaast waren ze ook héél goedkoop, extra leuk. Ik heb ze voor maar €0,38 per stuk gekocht via deze link. Er zijn nog veel meer kleurtjes, voor de liefhebber.

Foto_02_12_17_09_38_52
Foto_02_12_17_09_39_07

Sieraden! Ik ben er gek op. Ik kocht twee Pandora-inspired ringetjes van echt zilver. De prijzen zijn voor AliExpress begrippen dan ook wat hoger, maar voor echte zilveren ringen heb ik dat zeker over. De linkjes werken helaas niet meer maar ik heb ze allebei voor €5,- gekocht en ik heb gezocht op ‘Pandora ring’.

Foto_02_12_17_09_39_43

Oorbelletjes, ook altijd leuk! Deze heb ik al eens gehad van My Jewellery, maar daarvan ben ik er één kwijtgeraakt. Deze oorbelletjes zijn heel leuk en een stuk goedkoper. Ik heb ze gekocht via deze link voor maar €0,32!

Foto_02_12_17_09_43_51
Je zag in mijn eerste AliExpress shoplog ook al een Chronos horloge voorbijkomen. Deze beviel me erg goed als afwisseling voor mijn Michael Kors horloge (die kun je hierboven zien op de foto van de ringen) en toen ik deze zag was ik al snel verkocht. Simpel, tijdloos en mooi. Hij doet het prima en ziet er ook erg goed uit. De link werkt niet meer maar ik kocht hem voor €4,44. Je kunt hem vinden als je zoekt op ‘Chronos’.

Foto_02_12_17_09_44_06

Oorbelletjes. Deze hele set kocht ik voor maar €1,16 via deze link. Helaas is de foto wat onscherp zie ik nu. Jammer! Maar jullie krijgen wel een indruk. Helaas zijn de oorbelletjes wat groter dan ik had gehoopt, wat ik niet zo mooi vind met mijn drie gaatjes. De kwaliteit is verder wel prima!

Foto_02_12_17_09_53_34

En last but not least: deze hoofdband. Hij is echt super mooi, zit lekker en is lekker warm. Daarnaast is hij er in heel veel kleurtjes en ik heb dan ook nog een zwarte besteld. Deze hoofdband kost namelijk, schrik niet, maar €1,38. Je kunt hem kopen via deze link.

Wat is jullie favoriete item van deze AliExpress shoplog?

23 thoughts on “Shopping: AliExpress aankopen #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.