Outfit: Summer Nights in the City

Boedapest dit, Boedapest dat. Zijn jullie het al beu? Dit keer wel een wat andere blogpost hoor, het enige Boedapesterige (is dat een woord?) is de locatie waar de outfit foto’s zijn gemaakt. Na een dagje sightseeing en een paar uurtjes shoppen was het tijd voor diner bij één van de leukste restaurants van Boedapest, Mazel Tov. Ik schreef er al uitgebreid over in mijn verslag over deze citytrip (deel 2). Het was nog lekker warm, ik droeg mijn nieuwe tas en zonnebril en we liepen door een gezellig roze straatje. Genoeg redenen voor een paar fotootjes, toch?

ootd boedapest

De outfit

Simple is my middle name, hoewel ik steeds ietsjes vaker uit mijn comfort zone durf te stappen is dit toch wel een outfit waarin ik me het fijnst voel. Jurkje, laarsjes, leuk tasje erbij en klaar. O, en een grote zonnebril kan natuurlijk ook niet ontbreken. De roze straat maakt mijn outfit automatisch veel leuker natuurlijk.

my jewellery jurkje

Waar geshopt

Het jurkje kreeg ik vorig jaar van My Jewellery en draag ik zowel in de winter als in de zomer vaak. Het jurkje is vrij basic, maar heeft een hele mooie diepe achterkant met daar een randje kant langs. Daarbij droog ik mijn laklaarsjes die ik ook al sinds het najaar van 2018 bijna non-stop aan mijn voeten heb gehad. Deze kocht ik bij een boetiekje in Egmond aan zee. Om het af te maken een tas die ik kocht in Boedapest, net zoals mijn zonnebril. Mijn ketting is van Aliexpress en mijn horloge van Cluse. Daarnaast draag ik drie gouden ringetjes, waarvan er één van Melano is en de twee anderen weet ik helaas niet, omdat ze een cadeautje waren.

my jewellery outfit

Nu aftellen naar het weekend, dan kunnen we weer massaal met blote benen naar buiten! Ik heb de afgelopen tijd een hele hoop geshopt en heb heel veel leuke nieuwe (maxi) jurken, rokjes, schoentjes en accessoires. Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker een een outfitpost ga delen?

Heel fijn weekend, lieve allemaal!

simonevissers-com

32 thoughts on “Outfit: Summer Nights in the City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.