Fashion

Outfit: Strolling Around in Tilburg

ootdtilburg

Zoals jullie misschien wel weten kom ik uit Tilburg. Een tijdje geleden ben ik verhuisd van dichtbij het centrum naar in het centrum en ik vind het heerlijk. Al heel wat uurtjes heb ik rondgedwaald in de leukste, mooie straatjes. Steeds kom ik weer leuke nieuwe plekken tegen die ik het liefst allemaal op de foto zet en met jullie deel. Afgelopen woensdag was ik met mijn moeder op pad, we gingen lunchen, lekker shoppen, uiteten en dus rondlopen in het ‘Dwaalgebied’. Over de leukste plekjes in Tilburg wil ik nog wat artikelen gaan wijden, want wat ben ik enthousiast over mijn ‘eigen’ stad, maar vandaag deel ik een hele simpele outfit met jullie, waar ik me toch erg prettig in voel.

fullsizeoutput_1801

Ik ben de laatste tijd erg into de naturel kleuren: wit, beige, licht roze, grijs, groen, bruin en dat is ook wat je terugziet in deze super simpele outfit. Ik draag een witte blouse met leuke mouwtjes van Reserved (gekocht in Praag, helaas niet in Nederland te koop), grijze jeans van Mango, beige leren tasje van KENS (een winkel uit de regio), witte sneakers van Via Vai en gouden én zilveren sieraden.

fullsizeoutput_17e7

Ik combineer hier namelijk mijn gouden Cluse horloge met mijn zilveren armband van My Jewellery. Verder draag ik een kettinkje van Marc Jacobs en ringen van Pandora. Ook heb ik simpele oorbelletjes in van AliExpress, maar die zie je eigenlijk niet terug op de foto.

fullsizeoutput_1808

En nog één plaatje van de mooie straatjes in Tilburg, omdat ik dat jullie niet wilde onthouden!

9 Replies to “Outfit: Strolling Around in Tilburg”

  1. Wat hebben de foto’s een mooi effect zo, echt een zomerse gloed! Echt leuk om je nieuwe stad zo te ontdekken en allerlei leuks tegen te komen. Ik draag vaak zilver, maar ik heb nu ook wat goudkleurige items in mijn accesoiredoosje. Ik vind het nog lastig om ze te samen te dragen, maar eigenlijk kan het natuurlijk gewoon prima. Staat in ieder geval leuk bij jou zo! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.