Beauty Shopping

Win: Een Rituals Giftcard (Bloghop) GESLOTEN!

Heerlijk vind ik het: de prachtige versiering, het heerlijke eten en de vele cadeautjes. Het hoort helemaal bij de decembermaand (die helaas alweer bijna ten einde is) maar voor de portemonnee is het vaak wat minder. Er is op dit moment zoveel leuks te vinden in de winkels, maar ik heb vooral voor anderen geshopt. Ben jij ook een beetje vergeten jezelf te verwennen? Dan ben je op mijn blog vandaag aan het goede adres! Ik heb namelijk (ook) een leuke winactie voor jullie! In de titel kun je al zien dat het om een Rituals cadeaukaart gaat! Benieuwd hoe jij mee kunt doen? Lees dan snel verder.

ritualswinactie2

Bloghop
‘Ook’ een winactie, denk je misschien wel? Ja dat klopt! Er is namelijk een onwijs leuke Bloghop georganiseerd waaraan maar liefst 31 bloggers meedoen. Mogelijk ben jij wel via de blog ‘Plus een beetje’ op mijn blog terechtgekomen. Marije is namelijk mijn voorganger en ook bij haar kun je een onwijs leuke winactie vinden.

Rituals cadeaukaart
Aan de titel heb je natuurlijk al lang kunnen zien wat je kunt winnen, namelijk een Rituals cadeaukaart t.w.v. €20! Zelf ben ik helemaal gek op alles van Rituals en ik kan altijd wel weer iets nieuws gebruiken, dus ik weet zeker dat deze cadeaukaart vast helemaal goed terecht zal komen.

Kans maken
Even de feiten en regels van mijn winactie op een rijtje:
– Je kunt een Rituals cadeaukaart t.w.v. €20,- winnen, deze fysieke kaart wordt naar je huisadres gestuurd wanneer je wint
– De winactie is toegankelijk voor zowel Nederlandse als Vlaamse lezeressen
– Om kans te maken volg je mij op Instagram (@simonevisserscom)
– Laat een reactie achter onder deze post met daarin je Instagram-naam
– Meedoen kan t/m 6 januari, 7 januari ontvangt de winnaar een DM via Instagram

Nog meer kans op leuke prijzen maken? Maak dan zeker even een rondje langs alle blogs die meedoen. Ik verwijs je graag door naar Nina van Simplynspecial want ook die heeft vast en zeker een hele gave winactie online staan.

Update:
Lieve allemaal, bedankt voor het meedoen! Romy (VakerVrolijk) heeft de witactie gewonnen en inmiddels bericht gehad!

124 Replies to “Win: Een Rituals Giftcard (Bloghop) GESLOTEN!”

 1. Wat een leuke winactie! De heerlijke producten van Rituals zou ik nu goed kunnen gebruiken om lekker te ontspannen na een lange stage dag. Mijn instagram is nathalie_1995

 2. I love rituals 🙂 heerlijk maar mijn portomonee is er altijd minder blij mee daaron komt deze gift card erg goed van pas! Mijn instagram is wenregelding93

 3. Leuk! Ik zou graag willen mee doen, maar niet voor mij zelf. Ik zou het graag aan mijn moeder willen geven (een hele grote rituals fan). Zij heeft namelijk met kerst aan iedereen gedacht en iedereen super leuke cadeautjes gegeven. Dus ik zou graag iets terug willen doen.❤️
  Insta: anna.cambassedes

 4. Oooh wat leuk! Ik doe als mede mega Rituals graag mee! Heerlijk om te ontspannen in deze drukke en koude tijden.

  Mijn instanaam is heel simpel: nikyvanloo. Verder volgde ik jou al een aantal weekjes op instagram.

 5. Wat een leuk idee om met zoveel bloggers een giveaway te organiseren! Ik doe dan ook graag mee hihi. Op Instagram volg ik je al, ik ben @mylifeassoof. Fingers crossed! 🙂

 6. Oh mij kan je blij maken met een giftcard van mijn favoriete winkel. Ik wil zo graag een bodyscrub kopen. Op Instagram volg ik je al. Mijn naam daar is lingch1 en ik heb je bericht geliket.

 7. Hop Hop, wat Leuk om jou hier tegen te komen Simone! Ik wens je alle Moois & Veel Lucky Moments toe in 2018! Oehhhh Jaaaa Rituals… Waanzinnig Lief, ik maak Dolgraag een Kansje! Wat een Heerlijke start van het Nieuwe Jaar zou het zijn om mezelf eens een keertje goed te mogen Verwennen. Onwijs Bedankt voor deze Gave Kans! 😀 Mijn instagram naam is: @pombo13

 8. Je blog ziet er goed uit!
  En je instagram pagina ook!
  Leuk om je nu te volgen, en leuke win actie ik doe ook graag mee 🙂

  Instagram: @isabelvheel

 9. ik doe graag mee ! Super leuk. Rituals heeft lekker producten vaak naar binnen gegaan en nooit iets gewonnen.Pasgeleden waren 2 familieleden nog jarig en dit is eigenlijk de ideale kans om cadeautje te scoren. mijn instagram: xshinebrightgirlx

 10. Leuke actie! Rituals is wel echt een cadeau waar iedereen blij van wordt! Ik ook!
  Ik heb geen Instagram, maar ik volg je nu wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved. Ik hoop dat dat ook als deelname mag tellen :).

 11. Lijkt super tof om in ontvangst kunnen nemen. Mijn oma is pasgeleden 82 geworden en ik zoek nog naar een mooi geschenk en dit ideaal voor haar. Ik volg je trouwens ook op Instagram : itsnohayeah. De beste wensen voor 2018 !

 12. Wat een leuke actie! En ook leuk dat jullie als bloggers onderling zo goed contact hebben om dit samen te organiseren! Ik volg je nu op Instagram (eline_smidt), dus ik doe mee!

 13. Super leuke winactie! Ik houd van Rituals. Het zorgt voor een verwen momentje tussen al het harde werken door. Namelijk leren (ik zit in vwo 5) en dansen in de selectie. Ik zeg altijd maar: nooit geschoten altijd mis. Ik ga dus maar duimen en wie weet word ik de gelukkige die de giftcard in ontvangst mag nemen. Liefs Beaudine!
  Instagram: beaudineswiers

 14. Allereerst wens ik je al hoppend graag een gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar! Maak er iets onvergetelijks van! 😀

  Ik doe gráág mee, ben gék op Rituals, maar als moeder zou ik best wat vaker aan mezelf mogen denken…

  Mijn instanaam is a3ana1982

 15. Het lijkt super om bij rituals te bestellen. Nooit gedaan wegens de prijzen *prijzig* maar, schijnt het waard te zijn. Ik wens fijn 2018 !

 16. Wat een superleuke actie om het nieuwe jaar mee te beginnen!
  Helemaal geweldig dat je deze prijs weggeeft aan de lezers van je blog.
  Ik maak enorm graag een kansje, wat een heerlijke verwennerij.. 1 van mijn goede voornemens, iets meer me-time! 😉 Lekker shoppen bij rituals, dan komt het zeker goed!
  Gelukkig en vooral gezond het komende jaar door! 😉
  Groetje Ilsiee

 17. Een cadeaubon van Rituals is altijd goed. Leuk dat je een fysieke cadeaubon stuurt in plaats van een code.
  Is veel leuker om te krijgen.
  Ik volg je al een tijdje, maar kwam er net achter dat ik je nog niet volgde op Instagram. Ik volg je nu ook op Instagram (liekevv24)
  Ik maak graag kans op deze cadeaubon!

 18. mijn insta naam:: ___leandra___kok

  Ik doe heel graag mee! Wij hebben altijd 1 item in de badkamer van rituals; een bodyscrub. Echt de beste scrub die er is!

 19. Allereerst wens ik je een gezond en gelukkig 2018! Wat een geweldig leuke actie. Ik maak graag kans. Ben ook helemaal weg van de heerlijke Rituals geuren. Ik volg je op instagram als mirremeid.

 20. Ik wil dit graag winnen voor mijn ritualsgekke vriendin die net naar Limburg is verhuisd! Ze heeft nu een bad dus deze bon komt vast goed terecht 🙂 insta: @ankelahaije

 21. Leuk deze bloghop weer! 🙂 Ik doe graag mee, ik zou er iets van de lijn Tiny rituals kopen voor de aankomende kleine. Ik heb zelf de buikencrème voor mijn zwangere buik al en die is heerlijk! volg je via: my_little_happiness

 22. Heerlijke verwen prijs voor echte me time als mama van 2 mooie meiden. 1 van 3 jaar en 1 van 3 maanden ❤ Instagram naam Kristel Gubbels-Daemen

  Goed uiteinde ✨

 23. Toen mijn vriend het erg lastig te vinden om een cadeau voor mij te kopen heb ik gezegd dat hij altijd goed zat met Rituals en Blond Amsterdam. Dat heeft hij gelukkig goed begrepen. Doe dus graag mee voor deze super verwen prijs! Ik volg je onder mijn eigen naam lisanne Bons. Fijne jaarwisseling gewenst.

 24. Oh wat een leuk initiatief van jullie.
  Ik ben dol op de fragrance sticks, die zou ik zeker aanschaffen! Mijn instagram naam is lynetlifestyle
  Goed nieuwjaar!

 25. Hey, ik ben nieuw hier. Leuke blog heb je. Ik ga eens op mijn gemakje rondkijken als ik uitgehopt ben met de bloghop. 🙂 Ondertussen wil ik wel een kansje wagen op die Rituals giftcard. Om eerlijk te zijn, heb ik (bijna) nog nooit een product van hen gebruikt. Nou, als ik die kaart win, is dat een mooie gelegenheid om daar eens verandering in te brengen. 🙂

  Instagram: itswendy

 26. Ik vind de geurtjes om in huis of in de auto te zetten altijd heel fijn bij rituals! Als ik zou winnen zou ik daar waarschijnlijk voor gaan. 😉 Mijn instagram naam is lynneminneke.

 27. Geweldig. Ik doe graag mee. Ben heel benieuwd naar Rituals. Moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit een product van Rituals heb gebruikt. Heb wel laatst mijn moeder een pakket gegeven. Dus ben zelf ook wel benieuwd. Mijn naam op instagram is Huskita_Pebbles

 28. Omdat wij hier van houdennnn. Nothing in life is better than Rituals en ik deze kaart natuurlijk deel met mijn lieve collega
  @juliavanbeeck

 29. Rituals heeft echt superfijne producten en ik heb ze nog lang niet allemaal geprobeerd dus ik doe graag mee met de gezellige bloghopwinactie. Ik ben je via IG gaan volgen (cloggie13)

 30. Wat leuk dat jij ook meedoet aan de bloghop en volgens mij volg ik jou nog helemaal niet. Ö Ik had nooit iets met Rituals; het waren mijn geuren niet.. totdat ik in mijn kerstpakket een mini setje van de Sakura lijn kreeg. Hemels! Daarom dat ik toch graag kans wil maken op de giftcard, om meer van Rituals te ontdekken. 🙂 Mijn IG account is @monsieurmango.nl

 31. Wat een mooie winactie! Ik heb al veel verhalen van Rituals gehoord! Ik heb er zelf niets van marina ik ben echt nieuwsgierig hier naarMijn instagram naam is marina korink. Een hele fijne jaarwisseling en een goed gezond 2018

 32. Oh super leuk! Ik ben dol op Rituals en zou graag die geurstokken waar iedereen het over heeft aanschaffen. Ik ken alleen nog echt de douche producten, die ook hemels zijn! Ik doe dus graag mee.
  Mijn naam op IG is Sassie__

  Nog een fijn 2018 gewenst!

 33. Echt geweldig die Bloghop, ik ga even spieken bij iedereen die meedoet. Super leuk om te zien dat er zoveel originele winacties online staan en dat iedereen daar weer zijn eigen draai aan geeft! Ik doe heel graag mee met jouw winactie, mijn zus is namelijk dol op Rituals (ik ook hoor, maar zij nog meer!!) en dan heb ik alvast een heel tof verjaardagscadeau. Ik volgde je ook al via Instagram met de naam @annajirina

 34. Ik kwam via de hop op je blog :-). Ik vind Rituals ook echt iets voor de december maand. Ik doe dus graag mee met je winactie. Mijn insta @nobodyElsenl.

  Ik ga verder hoppen :-).

 35. super leuk dat je dit doet! Hier thuis zijn we allemaal echt weg van rituals productjes! mama vooral van de geur-stokjes, mijn zus van de make-up en ikzelf vooral van de shampoos en badschuimen! ik doe heel graag mee aan deze win-actie!
  instagram: @lisamoels

 36. Super leuke winactie! Ik ben gek op Rituals, vooral de Sakura lijn vind ik super lekker dus ik doe graag mee ♡ Mijn Instagram naam is @lauwrahh. Fijne jaarwisseling! 🙂

 37. Wat zou dit een tof nieuwjaars cadeautje zijn zeg! Heb met oud&nieuw nachtdienst op de verloskamers, dus kan helaas niet naar een leuk feestje.

  Met deze cadeaubon kan ik het nieuwe jaar goed beginnen met lekkere douche foam van Rituals om ontspannen te blijven dit jaar ondanks de hoge werkdruk! @nathaliemellema

 38. Ik ben net even gestrand, maar heb de blog hop weer opgepakt bij Northflix! Geweldig idee deze blog hop! Ik doe graag mee! Mijn Instagram naam is wendyon1nstagram. Beste wensen!

 39. Wat een heerlijke prijs! Deze bon zou goed van pas komen om mezelf eindelijk te verwennen met de body mist uit de Sakura-lijn, waar ik al tijden elke keer aan snuffel als ik bij Rituals kom 😉 Ik maak graag kans en volgde je al via Instagram (naam: @vakervrolijk).

 40. Leuk! Rituals heeft heerlijke producten dus ik doe ook zeker mee met jouw winactie <3 Mijn instagram is: readallaboutit.nl. Alvast een gelukkig nieuw jaar! Liefs, Sija

 41. Leuk en ik doe heel graag mee met deze toffe eindejaarsactie…..
  Ben zo benieuwd.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 42. Het is altijd een feest om bij Rituals iets uit te mogen zoeken. Ik doe dat inderdaad niet zo vaak. Ik heb wel heel wat producten voor mijn verjaardag gehad, maar ben ik bijna doorheen.
  IK doe dus graag mee. Mijn Instagram-naam is mariannescholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.