Win: Een Rituals Giftcard (Bloghop) GESLOTEN!

Heerlijk vind ik het: de prachtige versiering, het heerlijke eten en de vele cadeautjes. Het hoort helemaal bij de decembermaand (die helaas alweer bijna ten einde is) maar voor de portemonnee is het vaak wat minder. Er is op dit moment zoveel leuks te vinden in de winkels, maar ik heb vooral voor anderen geshopt. Ben jij ook een beetje vergeten jezelf te verwennen? Dan ben je op mijn blog vandaag aan het goede adres! Ik heb namelijk (ook) een leuke winactie voor jullie! In de titel kun je al zien dat het om een Rituals cadeaukaart gaat! Benieuwd hoe jij mee kunt doen? Lees dan snel verder.

ritualswinactie2

Bloghop
‘Ook’ een winactie, denk je misschien wel? Ja dat klopt! Er is namelijk een onwijs leuke Bloghop georganiseerd waaraan maar liefst 31 bloggers meedoen. Mogelijk ben jij wel via de blog ‘Plus een beetje’ op mijn blog terechtgekomen. Marije is namelijk mijn voorganger en ook bij haar kun je een onwijs leuke winactie vinden.

Rituals cadeaukaart
Aan de titel heb je natuurlijk al lang kunnen zien wat je kunt winnen, namelijk een Rituals cadeaukaart t.w.v. €20! Zelf ben ik helemaal gek op alles van Rituals en ik kan altijd wel weer iets nieuws gebruiken, dus ik weet zeker dat deze cadeaukaart vast helemaal goed terecht zal komen.

Kans maken
Even de feiten en regels van mijn winactie op een rijtje:
– Je kunt een Rituals cadeaukaart t.w.v. €20,- winnen, deze fysieke kaart wordt naar je huisadres gestuurd wanneer je wint
– De winactie is toegankelijk voor zowel Nederlandse als Vlaamse lezeressen
– Om kans te maken volg je mij op Instagram (@simonevisserscom)
– Laat een reactie achter onder deze post met daarin je Instagram-naam
– Meedoen kan t/m 6 januari, 7 januari ontvangt de winnaar een DM via Instagram

Nog meer kans op leuke prijzen maken? Maak dan zeker even een rondje langs alle blogs die meedoen. Ik verwijs je graag door naar Nina van Simplynspecial want ook die heeft vast en zeker een hele gave winactie online staan.

Update:
Lieve allemaal, bedankt voor het meedoen! Romy (VakerVrolijk) heeft de witactie gewonnen en inmiddels bericht gehad!

124 thoughts on “Win: Een Rituals Giftcard (Bloghop) GESLOTEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.