Fashion: Mijn favoriete accessoires

Ik hou van variatie in mijn outfits. Zo nu en dan ga ik voor een jurkje of rokje, maar vaak ook gewoon voor een jeans met een leuke top of trui. Wanneer ik een ‘saaie’ outfit draag vind ik het leuk deze te combineren met accessoires. Deze heb je binnen een paar seconden aan/om en ze zorgen meteen voor een groot effect. Ook als ik bijvoorbeeld uiteten of naar een feestje ga en dus meer moeite doe voor mijn outfit, kies ik voor accessoires om het af te maken. Op dit moment heb ik een aantal favorieten; zowel oude als nieuwe items die ik graag met elkaar combineer. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

10781284400-IMG-1219

Alles bij elkaar! Laten we beginnen met de echte winterse accessoires die ik,  zoals je vast wel begrijpt, alleen buiten gebruik. Ik heb een oudroze muts met pompon gekocht bij H&M en heerlijke fake fur panterwantjes bij Pieces. De wanten kon je ook al terug zien in mijn Black Friday shoplog. Inmiddels heb ik zowel de muts als de wanten al een aantal keer op en aan gekund op de fiets. Als de echte kou in Nederland aankomt, dan zul je mij niet meer zonder zien!

10781266144-IMG-1221

Momenteel draag ik goudkleurige sieraden. Dit kettinkje van AliExpress (ja, echt!) is nu favoriet. Ik draag hem denk ik al bijna twee maanden en hij is nog steeds heel erg mooi. Het is een fijn kettinkje met daaraan een muntje. Staat overal bij! Ook draag ik het liefst mijn grote, maar dunne, gouden hoops. Mijn Cluse horloge kreeg ik vorig jaar voor kerst en heb ik het hele jaar door veel gedragen. Uit betrouwbare bron (yes, it’s you mama, als je dit leest) heb ik vernomen dat ik dit jaar weer een horloge voor kerst krijg, dus die ga ik zeker nog aan jullie laten zien!

10781032192-IMG-1222

Ook zien jullie mijn favoriete haarbandje. Wanneer mijn haar los is vind ik het leuk deze erin te dragen. Ik heb een aantal keer van die velvet haarbanden geprobeerd, maar helaas stonden die me niet zo mooi. Ook vond ik ze niet zo fijn zitten en ze schoten vaak naar achter waardoor ik ze weer opnieuw in moest doen. Dit haardbandje zet je gewoon in je haar en ziet er toch uit als zo’n band. Hij is van Stradivarius en ze hebben hem in allerlei kleuren / patronen en van verschillende stoffen: aanrader. Erg leuk als kerstcadeautje, want ze zijn ook nog eens erg betaalbaar.

10781244944-IMG-1225

Last but not least: mijn favoriete riem! Deze heb ik ook bij Stradivarius gekocht en is echt leuk om een outfit af te maken. Ik heb hem in maat 80 gekocht zodat ik hem zowel om mijn middel bij een jurkje als in mijn jeans kan dragen. De riem heeft twee rondjes als gesp, wat ik erg tof vind. Ik vind een riem een onderschat item en daarmee ook meteen een leuk cadeau voor de feestdagen omdat je er zelf misschien niet zo snel geld aan uitgeeft. Ben je juist meer van de simpele riemen en houd je niet van gespen zoals bovenstaand? Mijn ervaring is dat basic exemplaren lastiger te vinden zijn, vooral in de ‘fast fashion’ winkels. Tip: kijk eens bij de heren riemen. Zijn vaak simpel uitgevoerd en ook gewoon te krijgen in allerlei maten!

Q: Wat is jouw favoriete fashion accessoire? Staat er ook nog iets op je wishlist voor de feestdagen?

Note: dit artikel is niet ontstaan vanuit een samenwerking, maar bevat wel een samenwerking. Deze heeft de insteek en oprechtheid van het artikel niet beïnvloed.

9 thoughts on “Fashion: Mijn favoriete accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.