Firmoo: Twee brillen op sterkte voor €26!

Zoals jullie misschien wel weten draag ik vaak een bril. Lenzen vind ik niet fijn en ik zie vrij slecht. Aan mijn ene oog heb ik een plus sterkte en aan de andere kant min waardoor ik heel snel hoofdpijn krijg als ik geen bril draag. Ik had maar één bril en toen ik via YouTuber Kristina K. Firmoo leerde kennen besloot ik meteen twee brillen te bestellen!

DSCN4864

Brillen bestellen bij Firmoo

Het lijkt misschien wat gek, online brillen bestellen maar dat is het écht niet. Bij Firmoo hebben ze echt aan alles gedacht. Je kunt precies je oogmeting van de opticien of oogarts hier invoeren zodat de glazen precies zo zijn zoals ze deze hier ook zouden maken. Daarnaast is het verstandig je oude bril op te meten en ook deze gegevens in te voeren, zo kun je zoeken op brillen die passen bij jouw gezicht qua grootte. Ook hebben ze een Instagram account plus héél veel gebruikers die hun brillen getagd hebben waardoor je kunt zien hoe de brillen bij mensen staan. Zo kun je ook goed inschatten hoe groot de bril bij jou uit zal vallen.

Je hebt de keuze uit honderden monturen, dus neem daar zeker even goed de tijd voor! Je kunt naast gewone brillen ook voor zonnebrillen kiezen en er is één heel groot voordeel: ze hebben ALTIJD acties. Ik heb de brillen met een 1 + 1 actie gekocht waardoor ik echt heel weinig geld kwijt was. Inclusief verzendkosten heb ik namelijk maar €26,- betaald voor twee brillen! Ze waren ongeveer binnen twee weken binnen. Niet slecht, want bij een gewone opticien moet je natuurlijk ook wachten.

DSCN4866

DSCN4868

Opties

Een goede om op te letten: alle opties die je kunt kiezen voor je glazen. Ik klikte er heeel snel doorheen door enthousiasme maar was vergeten ‘ontspiegelen’ aan te klikken. In Nederland is dit bij de opticien een standaard optie dus ik heb hier niet goed opgelet waardoor je op de foto’s zult zien dat mijn brillen enorm spiegelen in het licht. Gelukkig heb ik hier zelf geen last van en draag ik ze vooral achter de computer waardoor ook anderen er geen last van hebben!

Modellen

DSCN4943

firmoo1

DSCN4948

firmoo

DSCN4944

Ik heb gekozen voor de volgende monturen:
S3486(C6) – $23,99 (Lichtroze ‘clear’ montuur
S8955(C4) – $23,99 (Bruin montuur)

Al met al ben ik heel tevreden en blij met mijn nieuwe brillen! Volgende keer zou ik zeker kiezen voor het ontspiegelen van mijn glazen, want dan waren ze pérfect geweest.
Q: Kende jij Firmoo al?

15 thoughts on “Firmoo: Twee brillen op sterkte voor €26!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.