Fashion: nieuwe herfst items

Nieuw seizoen = nieuwe outfits! Het is eindelijk officieel herfst en ondanks dat we nog een prachtige week voor de boeg hebben kan ik echt niet wachten op koude herfstdagen. Natuurlijk zijn er ook nadelen, maar die vergeet ik voor het gemak even. Ik denk liever aan warme truien, zachte stoffen, kaarsjes, thee, dekentjes en gekleurde bladeren aan de bomen. Inmiddels heb ik al een aantal nieuwe items geshopt voor dit seizoen die ik graag aan jullie wil laten zien.

9149_CAAB_3_A65_48_FB_AC9_B_6_EF755_E3557_D

Jurkje met lage rug
Ze zijn leuk met slippertjes of sandaaltjes, maar ik vind jurkjes nog veel leuker met een panty en mooie boots. Mijn nieuwe jurkje van My Jewellery is zwart, heeft een ietwat uitlopende onderkant met volant rand en driekwart mouwtjes. Van voren is ‘ie vrij simpel, maar de lengte en halslijn vind ik erg mooi, helemaal geschikt voor kantoor, maar ook voor naar een feestje. De achterkant is wat het jurkje speciaal maakt. Het jurkje heeft een vrij laag uitgesneden rug met een kanten rand, dit maakt hem toch net wat specialer. Mocht dit wat te koud worden in de winter, dan kun je dit jurkje ook heel leuk dragen met een lekkere knit.

F7_DE76_F8_C7_A0_4_CFE_B7_DF_94_A70_DC58_E29

63_AF1_A75_D296_4361_849_C_A368_C78_F275_F

Wikkelrokje
Ook op rokjes ben ik gek dit najaar. Ik houd vooral van natuurlijke kleuren zoals beige, taupe, bruin, crème en wit, afgewisseld met zwart en grijs. Maar toch vond ik dat een beetje kleur niet mocht ontbreken in mijn garderobe. Ik zag dit ‘berry’ kleurige rokje bij My Jewellery en twijfelde nog even maar bestelde hem toen toch. Ik draag hem met een zwart coltruitje, een panty, lakleren boots en een leren jasje. Het rokje is van een dunne stof, maar door de panty en het truitje toch warm genoeg om het herfstseizoen te trotseren. Stipjes blijven toch een dingetje bij mij, zo leuk!

25_A1_FB1_B_A659_4_EAD_BE1_E_D40033_D2573_F
20631389_445_C_4_A47_B2_BC_E733671_D56_E4

Accessoires
Je outfit maak je natuurlijk pas helemaal af door het dragen van accessoires. Ik switch regelmatig van zilver naar goud en weer terug maar zit op dit moment in mijn gouden fase. Deze prachtige ring met de tekst ”La Vie Est Belle” is een waardevolle toevoeging aan mijn collectie. Deze ring valt op zonder te aanwezig te zijn en het handige is, is dat hij in elke maat te verstellen is en dus bij iedereen past. Ook deze ring is van My Jewellery.

Wat is jouw favoriete herfstitem?

Note: ik heb de items in dit item zelf uitgezocht, maar wel gekregen van My Jewellery.

7 thoughts on “Fashion: nieuwe herfst items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.