Fashion: Sunday Funday (Cheatday)

Yes! Het is eindelijk écht lente. Op een paar (hele) mooie daagjes na hebben we nog niet zoveel geluk gehad met het weer dit jaar. Gelukkig is daar nu verandering in gebracht door moeder natuur en kunnen we de komende tijd genieten van een lekker zonnetje. Bij een nieuw seizoen, horen nieuwe items. Er is zoveel leuks te vinden in de winkels dat ik de afgelopen tijd wat meer heb gekocht dan me (lees: mijn portemonnee) lief was. Uiteraard ben ik wel heel blij met mijn aankopen en had ik ook nog eens de tijd om een outfit vast te leggen. Ik combineerde het nuttige meteen met het aangename, want na het maken van de foto’s at ik die wafel met aardbeien én slagroom natuurlijk lekker op.

Outfit

Ik wilde heel graag het witte blazertje* aan, omdat ik deze nieuw heb en ik de lichte kleur en het luchtje model het helemaal bij zo’n mooie dag als afgelopen zondag vond passen. Het jasje is van My Jewellery en is er ook nog in het beige en in het roze. Het model valt lekker los en is daarom makkelijk overal overheen te dragen. Ik trok er mijn (tevens nieuwe) geruite broek met strikband bij aan, deze kocht ik bij H&M en is momenteel nog te verkrijgen. Onder het jasje droeg ik een dun koltruitje wat ik jaren geleden bij Primark kocht, maar waar ik nog steeds heel blij mee ben. Eronder droeg ik mijn Nubikk sneakers. Vorig jaar gekocht, maar volgens mij nog steeds in de collectie.

Accessoires

Wat is een outfit zonder accessoires? Nog steeds een outfit, eigenlijk, maar wel minder leuk! Qua sieraden heb ik het rustig gehouden, ik draag alleen een dun armbandje dat ik kreeg voor mijn verjaardag én hele mooie oorbellen* waar ik onwijs blij mee ben. Ze komen allemaal van My Jewellery en passen onwijs goed bij elkaar. Alleen de oorbellen in het laatste gaatje zijn nog van het schieten en dus van de juwelier. Deze moet ik nog een paar weekjes inhouden, maar dat vind ik eigenlijk niet erg, want ik vind het een erg leuke combi zo. Daarnaast droeg mijn suède beige tasje dat ik twee jaar geleden kocht bij een plaatselijk winkeltje én mijn lievelingszonnebril van Stradivarius.

Ik heb echt een heerlijke dag gehad: gezelligheid met mijn familie, geknuffeld met puppy’s (check mijn Instagram highlights als je dit gemist hebt, ze zijn ZO cute), genoten van het zonnetje en onwijs lekker gegeten. Wat wil een mens nog meer?

Q: Wat vind je van deze outfit en wat is jouw ideale outfit tijdens deze lente dagen?

simonevissers-com

Deze outfit bevat items die ik heb gekregen, deze zijn aangeduid met een *.

11 thoughts on “Fashion: Sunday Funday (Cheatday)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.