Beauty: Merci Handy

Al tijden ben ik nieuwsgierig naar de welbekende handgelletjes van Bath & Body Works, maar die zijn helaas heel slecht te verkrijgen in Nederland. De laatste tijd heb ik een aantal keer de desinfecterende handgels van Merci Handy voorbij zien komen. Ze zien er super leuk uit en als ik anderen moest geloven roken ze ook erg lekker. Het was er eigenlijk nog niet van gekomen ze uit te testen tot ik een heel leuk mailtje van Jolanda van Zazazoo ontving. Ik had namelijk een setje gewonnen! Inmiddels heb ik ze uitgebreid getest en ook een grote favoriet. Welke dat is, lees je natuurlijk verderop in dit artikel!

Desinfecterende handgel
De kleurrijke verpakkingen van de handgels maken mij meteen al vrolijk! Misschien ben je wel bekend met de standaard variant van desinfecterende handgels: ruikend naar alcohol en een saaie, standaard verpakking. Dat heeft Merci Handy heel anders aangepakt. Naast de kleurrijke verpakkingen zijn ook alle gels anders van geur. Wat een feestje was het om dit pakketje uit te pakken en alles te testen!

0_C95972_A_406_A_42_BD_A740_C6_ED8_BC17736

De geuren
Ik heb vijf verschillende geuren ontvangen:
– Oh My Lemon
– Black Vanilla
– Flower Power
– New Wave
– Cherie Cherry

Die namen alleen al zijn toch hartstikke leuk? Oh My Lemon is lekker fris en ruikt (natuurlijk) naar citroen/limoen. Black Vanilla is een wat warmere vanillegeur. Heel bijzonder vind ik, vooral voor zo’n product! Flower Power is fris en zoet, zoals je ook van de naam zou verwachten. New Wave is lekker fris en vind ik ook geschikt voor mannen vanwege de wat ‘koelere’ geur. Cherie Cherry is echt mijn absolute favoriet! Heerlijk, een zacht kersengeurtje. Niet te zoet, gewoon precies goed!

Daarnaast bestaan er nog twee andere geuren:
– Coco Rico
– Lollipop

Ook naar deze geuren ben ik erg benieuwd, dus mocht ik ze in de winkel tegenkomen, neem ik ze zeker mee!

Werking
De flesjes zijn klein en lekker handzaam. Toch doe je er lang mee omdat je maar een klein druppeltje nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is een klein druppeltje op je handen te laten vallen en je handen dan goed overal elkaar te wrijven tot de gel is opgenomen door je handen. Schone én lekker ruikende handen krijgen was nog nooit zo makkelijk. Je hebt dus helemaal geen water of een handdoek nodig en kunt dit product op elk moment gebruiken. Ik ben fan!

AFC62403_FC20_4256_B300_FDF396_FC65_E9

De handgels van Merci Handy zijn onder andere te koop bij Douglas en Etos voor ongeveer €3,- per stuk. Merci Handy verkoopt sinds kort ook handcrème en facemists met de kenmerkende vrolijke verpakkingen en diverse heerlijke geuren!

Q: Ken jij Merci Handy al?

9 thoughts on “Beauty: Merci Handy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.