Beauty: 5 favorieten van januari

Het is weer tijd om mijn nieuwe beautyfavorieten met jullie te delen, dit keer mijn favorietjes van januari. Januari is naar mijn gevoel voorbij gevlogen en was een heerlijke maand, zoals jullie al konden zien in mijn diary. Ik heb een aantal nieuwe producten ontdekt en oude producten juist weer herontdekt. Alle producten zou ik van harte aan jullie aanbevelen en ik vertel natuurlijk, als altijd, hieronder graag waarom! Helaas zitten er dit keer wel wat Limited Editions tussen, maar favoriet is favoriet dus vond ik toch dat ik ze met jullie moest delen!

5468267808_IMG_0785

Rituals Hammam Showerfoam // Te koop bij Rituals voor €8,50 (fullsize verpakking)
Ik kreeg dit jaar een Rituals adventskalender als kerstpakket (yessss, beste kerstpakket ever!) en daar zat natuurlijk een hele hoop lekkers in, zoals een aantal producten van de Rituals ‘The Ritual of Hammam’-lijn. Hoewel ik normaal niet zo gek ben op de geur van munt in douche- en badproducten, heeft deze lijn me echt positief verrast. Naast de prachtige verpakking (die kleur, zo mooi) is de geur ook echt fantastisch. Het is zoals ik al zei munt-achtig maar dan in een heerlijke wellnessvorm. De geur blijft ook goed op je huid én in je huis hangen. Als ik na het douchen de deur van de badkamer open laat, ruikt de badkamer namelijk binnen no-time heerlijk!

Rituals Hammam Scrub // Te koop bij Rituals voor €19,50 (fullsize verpakking)
Eigenlijk hoef ik hier dan weinig over te zeggen! De geur en de verpakking alleen al vind ik dus geweldig, maar ook de structuur en de werking van deze scrub is super. Het is een vrij grove scrub met olie. Je kunt je huid er heel fijn mee scrubben en daarna blijft er een zacht laagje achter op je huid. Zeker in combinatie met de showerfoam een echte aanrader.

3_FD80992_79_F8_4_A19_8725_8_DC58183_D8_C0

Lush Rosejam Showergel // Te koop bij Lush tijdens de kerstperiode
Nog een doucheproduct! In de winter ben ik nu eenmaal nog gekker op lekker warm douchen en badderen dan in de zomer. Op de blog van Chelsey won ik een heerlijke Lush-pakketje met onder andere de Rosejam Showergel. Deze had ik nog nooit uitgeprobeerd dus ik stond te springen om hiermee te gaan douchen. Het is een douchegel die me vooral qua geur héél erg blij maakt. Hij ruikt namelijk naar rozen en daar is hij ook van gemaakt! De douchegel is gemaakt van Turkse rozenblaadjes en dat ruik je heel goed terug in het flacon én op je huid. De douchegel maakt je huid verder niet zachter of iets dergelijks, maar de geur is voor mij al genoeg om hem tot favoriet te benoemen!

Etos blush & highlight palette // Was te koop bij Etos (Limited Edition)
Niet te geloven dat ik twijfelde om dit palette te kopen! Inmiddels draag ik bijna dagelijks één van de twee blushes uit het palette. Zowel de roze als de peachy kleur zijn erg mooi, goed gepigmenteerd en passen ook goed bij mijn huid. Ook de highlighters mogen er wezen, maar zijn allebei duidelijk erg koel. Ze zijn heel mooi hoor en geven ook een prachtig effect op de huid door de fijne structuur van de poeders en de pigmentatie ervan, maar ik neig toch vaker naar een warme highlighter zoals Soft & Gentle van MAC of mijn Shimmerbrick van Bobbi Brown.

MAC Ellie Goulding Only You lipstick // Was te koop bij MAC (Limited Edition)
Sinds ik de peachy kleur uit het Etos palette vaak op mijn wangen draag heb ik ook de Only You lipstick van MAC er weer vaker bijgepast. Ik ben sowieso gek op de lipsticks van MAC qua kleur, geur en structuur. Deze lipstick heeft de ‘cremesheen’ finish wat wil zeggen dat hij romig en redelijk matte is, zonder shimmer in ieder geval. Dit is mijn favoriete finish van MAC en deze lipstick draag ik dan ook erg graag. Hij is redelijk nude met dus een perzik ondertoontje. I like!

DC1_B44_C4_E08_E_48_F6_BD9_C_AC3_E334_CE578

Q: Wat waren jouw favorieten op beautygebied in januari?

14 thoughts on “Beauty: 5 favorieten van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.