Beauty: Nieuwe Catrice lipproducten

Toen ik op Instagram zag dat er een nieuwe collectie van Catrice uit was met supermooie lipproducten en toen ik ook nog eens een héle positieve review las kon ik het natuurlijk weer niet laten. Na het werk ging ik met gierende banden naar het Kruidvat en bij het eerste beste filiaal trof ik een gloednieuw display met alle producten erin, zonder gebruikerssporen: dubbel yay! Ik heb drie producten meegenomen om uit te testen en vertel vandaag aan jullie wat ik er van vind.

Blessing Browns
De collectie van Catrice heet ‘Blessing Browns’ en bestaat uit een aantal lipproducten in mooie nude kleuren. De limited edition is als het goed is t/m oktober te koop, dus als je enthousiast bent zou ik snel een kijkje gaan nemen bij het Kruidvat. Ik nam de volgende producten mee:

– Matt Lipliner in de kleur Crème Brûlée – €2,59
– Melting lipcolor in de kleur Café au Lait – €4,99
– Matt lipcream in de kleur Café au Lait – €3,99

catricemeltinglipcolor
catricesoftmatte
Zoals je ziet zijn de verpakkingen érg mooi en zeker voor deze prijs. Ik vind de lijn een hele luxe en mooie uitstraling hebben en het uiterlijk past ook helemaal bij de kleurtjes die ze hebben uitgebracht. Volgens Catrice kun je de matte lipliner het best combineren met de melting lipcolor en de matte lipcream kan je direct op je lippen gebruiken.

Untitled_3Melting lipcolor, Matt lipcream, Matt lipliner

Alle producten brengen prima aan, ik ben vooral fan van de applicator en structuur van de lipcream. Deze pakt in één keer genoeg product op om je lippen van een fijn laagje te voorzien. De cream droogt vrij snel op, binnen een minuut zeker en is dan ook echt matte. De houdbaarheid is oke, hij blijft zeker 2/3 uurtjes goed zitten. Voor een normale matte lipstick vind ik die niet zo lang, maar omdat deze cream heel zacht aanvoelt en de lippen totaal niet droog of trekkerig maakt vind ik het een heel goed product.

De lipliner werkt ook fijn maar voelt wel wat stroef aan op de lippen. Ook brengt deze het product niet helemaal egaal aan, dit zie je ook terug op de lipswatch. Voor mij is dit niet zo’n groot probleem omdat ik hem toch in combinatie gebruik met de melting lipcolor. Ik vind de kleur erg mooi, hij is best intens zonder té heftig te zijn. De houdbaarheid is perfect. Deze blijft gerust een hele dag netjes zitten, ook als je eet en drinkt. Ik had ook de grootste moeite de swatch van mijn arm te krijgen!

De melting lipcolor is precies wat de naam doet vermoeden. De stick smelt direct op de lippen en je krijgt er een mooi kleurtje én een mooie glans van. Ik vind hem erg mooi in combinatie met de lipliner en deze combi blijft dan ook erg lang zitten. Ik gebruik de melting lipcolor ook wel eens los voor enkel een licht kleurtje en glansje en dan ben ik de kleur wel na een uurtje ongeveer alweer kwijt.

Untitled_11Zonder product

Untitled_9Matt lipcream

Untitled_7Alleen de lipliner

Untitled_6

DSCN4930Met de melting lipcolor eroverheen! De belichting van de swatch is helaas wat anders dan de rest van de foto’s dus als extraatje nog even een full-face om de exacte kleur te kunnen laten zien.

Ik ben heel blij met alle lipproducten en draag ze met veel plezier. Zeker voor die lage prijs zou ik ze zeker aanraden!
Q: Heb jij al een product uit deze lijn geprobeerd?

19 thoughts on “Beauty: Nieuwe Catrice lipproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.