Beauty: KIKO Lip Me Lots

Wie KIKO kent weet dat ze regelmatig met nieuwe collecties komen. Ze hebben altijd wel één of meerdere limited editions online staan en in hun winkels liggen. Stiekem heb ik me geabonneerd op de nieuwsbrief en zo zie ik alle limited editions binnenkomen. Best wel gevaarlijk voor de portemonnee, kan ik je vertellen. Toen ik de Lip Me Lots collectie zag was ik dan ook meteen verkocht. Toen ik in de store kwam en een aantal producten uitprobeerde, werd dat gevoel alleen maar versterkt, ik kocht twee producten, heb ze getest en laat ze vandaag aan jullie zien!

fullsizeoutput_e09

Dit zijn de verpakkingen! Leuk hé! Ik kocht de blush en één van de lipsticks. De zwarte doosjes die altijd om KIKO producten zitten zijn opgefleurd met neon lipjes, wat natuurlijk perfect bij de collectie past.

fullsizeoutput_e07

De verpakkingen van de producten zonder de kartonnen doosjes zijn misschien nog wel belangrijker, want zo bewaar je ze natuurlijk in je stash. De lipstick heeft een mooie, rode, metalen huls die heel stevig aanvoelt. De verpakking ziet er heel luxe uit en voelt ook zo aan. Ook de blush beschikt over een mooie verpakking met het logo van de collectie in een rode opdruk.

fullsizeoutput_e08

Maar wat nog veel leuker is aan de verpakking van de blush: de binnenkant! Er zit een spiegeltje in (altijd handig) en de blush komt in de vorm van een hartje. Zo onwijs leuk! De blush zelf is prachtig van kleur. Ken je NARS Orgasm of Sleek Rose Gold? Met deze blushes kun je deze van KIKO goed vergelijken. De kleur is donker roze met een gouden gloed, welke je mooi terugziet op de huid. De blush is goed op te bouwen en blijft goed zitten gedurende de dag.

fullsizeoutput_e0a
fullsizeoutput_e0b

Ook de lipstick verraste me toen ik hem opende. De lipstick komt namelijk ook in de vorm van een hartje, hoe leuk is dat! Het brengt prima aan, maar het is natuurlijk wel net wat minder makkelijk dan de traditionele lipstick vorm. Ik heb de lipstick gekocht in de kleur ‘Sweety Rosy Mauve’ en dat omschrijft de kleur perfect. De structuur is romig en brengt daardoor fijn aan, de finish is heel matte en dat merk je op je lippen. Na een tijdje wordt de lipstick namelijk wat stroef. De houdbaarheid is goed, de lipstick blijft een aantal uur heel goed zitten. Ook vervaagt de lipstick mooi, zonder dat je een lelijke rand om je lippen krijgt.

fullsizeoutput_e0c

Swatches! Je ziet hier de gouden gloed in de blush goed terug, aan de linkerkant. Je ziet aan de swatch van de lipstick wel dat hij in het midden wat minder dik aanbrengt dan aan de randen. Dat komt natuurlijk door de vorm, maar is makkelijk op te lossen door twee laagjes aan te brengen.

fullsizeoutput_e4a

De lipstick op mijn lippen. Een redelijk nude toon met een duidelijke roze ondertoon. Makkelijk te combineren met heel veel andere make-up en outfits en goed voor zowel dagelijks gebruik als voor een uitgebreidere look.

fullsizeoutput_e4d

En de blush, hier heel lichtjes aangebracht voor een werkdag. Je kunt hem zoals ik al zei gemakkelijk opbouwen zodat je een wat feller effect krijgt. Vooral de glans die de blush in zich heeft vind ik prachtig. Een highlighted gebruiken is dan ook overbodig wanneer je deze blush gebruikt.

De lipstick kost €6,95 en de blush €11,95. De producten zijn tijdelijk te koop in de winkels van KIKO en online.

25 thoughts on “Beauty: KIKO Lip Me Lots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.