Beauty: Spring 2018 Look

Een jaar of 4 – 5 geleden was ik helemaal into de make-up. Elke maand kocht ik wel nieuwe beautyproducten, de ene keer iets van Essence of Catrice en de andere keren spaarde ik wat langer door voor een item van bijvoorbeeld MAC. Ik ben altijd make-up blijven gebruiken, maar ik was er niet meer zo mee bezig. De laatste tijd is dit weer omgeslagen en ben ik weer gek op het kopen van nieuwe make-up, houd ik nieuwe collecties in de gaten en ga ik graag aan de slag met een nieuwe look. Afgelopen week maakte ik deze lichte, roze look die ik passend vind bij het zonnetje dat weer steeds vaker schijnt.

make-up look

Gezichts make-up

Op mijn gezicht heb ik zowel een concealer, foundation als poeder gebruikt. Ik ben begonnen met een primer, zodat deze make-up beter zou blijven zitten. Door met dunne laagjes te werken houd ik het natuurlijk en zorg ik ervoor dat er geen dikke laag make-up op mijn gezicht komt te liggen. Welke producten ik hiervoor heb gebruikt, zie je later in dit artikel. Bij de basis horen ook mijn wenkbrauwen, die ik heb ingetekend met het welbekende Catrice wenkbrauwsetje.

DF0_ACCD1_20_BE_4660_9_F7_B_D47_AB8_F01_DB4

Oog make-up

Op mijn ogen heb ik een mooie look gemaakt met het Naked 3 palette van Urban Decay. Deze heb ik inmiddels al heel wat jaartjes en ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik heb alleen roze gebruikt, maar wel in verschillende tinten om diepte te creëren. Daarnaast gebruik ik graag een bruine eyeliner, dit vind ik net wat minder heftig dan zwart. Wel gebruik ik zwarte mascara.

D0_F99352_07_C5_4_DF4_8594_C05_DEFA24_C16
D0_EDD1_B8_251_B_43_B1_B417_80126_FAAE53_A

Nog meer gezichtsmake-up

Daarnaast draag ik op mijn gezicht een lichte bronzer, een mooie roze blush en één van mijn lievelingshighlighters om het geheel af te maken. Op mijn lippen draag ik een matte roze nude tint, die naar mijn mening precies past bij deze look.

A5_A8_F194_F2_F7_46_AD_A2_AE_716_DB314992_A

Gebruikte make-up voor deze look

Hier zie je (een deel van) de make-up die ik heb gebruikt. Zoals je ziet vooral budget, met wat high-end producten gemixt. Alles op een rijtje:

– P2 Pro Beauty primer
– Collection Lasting Perfection foundation (uit Engeland)
– Essence Camouflage concealer
– Catrice Prime & Fine matterende poeder
– Essence Luminous Matt Bronzer
KIKO Lip Me Lots blush
– MAC Soft & Gentle highlighter
– Naked 3 palette van Urban Decay
– Lash Princess mascara van Essence
– Rimmel eyeliner 
KIKO Lip Me Lots Sweety Rosy Mauve

11 thoughts on “Beauty: Spring 2018 Look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.