Simone's life

Wanneer het even net allemaal wat anders loopt

Hoi lieve volgers,

Het is een hele tijd geleden dat ik een artikel geplaatst heb op mijn blog. Trouwe lezers zal het misschien wel opvallen dat er ook een heleboel artikelen zijn verwijderd, in plaats van dat er dus nieuwe online zijn gekomen. Het afgelopen half jaar is er onwijs veel veranderd en heb ik het een en ander meegemaakt. Stiekem was ik van plan om mijn blog te verwijderen, overmorgen zou hij dan ook van het internet verdwijnen.

De reden dat er een heleboel blogs weg zijn, is omdat deze over het zijn van het thuisfront van een militair gingen. Dat ben ik inmiddels niet meer en dus vond ik het ook niet nodig dit online te laten staan. In het afgelopen jaar is er naast deze verandering nog een heleboel meer veranderd: ik ben verhuisd en heb nu mijn eigen appartementje, ik heb naast mijn fulltime baan weer een bijbaan in de sportschool, ik ben eindelijk weer een aantal keer lekker op reis / vakantie geweest en ben vooral aan het doen wat ik leuk vind.

Bij dat wat ik leuk vind, hoort bloggen natuurlijk ook. Anders was ik er ook nooit aan begonnen. Ik vind het heerlijk om te schrijven, maar wel wanneer ik hier zin in heb en tijd voor heb. Dat is dus ook hoe ik het nu ga insteken! Ook op Instagram ben ik nog steeds lekker actief. Ik deel bijna elke dag wel een foto en vind het heel leuk om hier tijd in te steken.

Het thema van mijn blog zal hetzelfde blijven, want gelukkig worden, zijn en blijven vind ik het belangrijkste wat er is. Vandaar ook de quote op de foto: every day is a good day, to have a good day.

Fijne zondagavond allemaal en tot snel!

8 Replies to “Wanneer het even net allemaal wat anders loopt”

  1. Ik kan me goed voorstellen dat je met al die veranderingen je blog eventjes hebt gelaten voor wat het was. Fijn dat je nu wel weer zin hebt om te gaan schrijven! Ik ben je net begonnen met volgen voor al die veranderingen, dus ik heb nog niet veel gelezen. Maar, ik kijk ernaar uit om dat wel te gaan doen (: Liefs!

  2. Zoals ik al zei op Instagram; ik heb ze gemist! Vind het leuk om te lezen dat je deze stap maakt. Ik ga vanmorgen namelijk hetzelfde doen. Mijn blog bestaat dan een jaar en ik wilde wat anders. Het oude ‘food’bloggen was ik zat. Ik ben meer dan dat. Fijn om te zien dat mensen dat hetzelfde ervaren! Keep up the Good work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.