Back in business

Hi allemaal

Daar ben ik weer. Wat begon met een griepje, zorgde voor een enorm vervelende februari en begin van maart. Inmiddels voel ik me weer een heel stuk beter en is het tijd om jullie een beetje bij te praten. Ik heb natuurlijk weinig artikelen geplaatst de laatste tijd en dat is natuurlijk niet zoals ik mijn blog graag wil zien. Vanaf nu ga ik dan ook hard aan de slag om weer minimaal twee artikelen per week te plaatsen. Maar eerst: tijd om bij te praten!

C476_A6_BB_2117_4_FAB_B561_1_B2715_FA9_A53

Griep

Zoals ik net al zei begon het met een hele vervelende griep. Ik ben denk ik wel twee weken ziek geweest waarvan een aantal dagen echt heel erg ziek. Ik had flinke koorts, kon niets meer eten en ben ook een heleboel afgevallen. Helaas zit het er inmiddels weer aan haha, maar daar kom ik later op terug.

Moe

Toen ik eindelijk een beetje was opgeknapt van de griep bleef ik heel erg vermoeid. Niet een beetje, maar gewoon echt heel erg. Ik kreeg niets meer gedaan en mijn gedachten bleven maar afdwalen. Eigenlijk wilde ik alleen nog maar slapen en voor eten maakte ik bijvoorbeeld ook geen tijd meer als ik uit mijn werk kwam. Dat helpt natuurlijk helemaal niet mee, dus door weer goed te gaan eten, veel vitaminen en te gaan sporten heb ik mijn energie weer een beetje teruggevonden. Gelukkig lengen de dagen inmiddels.

2_C4_CF120_5808_4_FE2_A7_CB_F647_F6986_DF5

Kunstschaatsen

Iets waar ik wel al die tijd energie van heb gekregen is de sport waar ik weer aan begonnen ben. Jarenlang heb ik vroeger gekunstschaatst en inmiddels sta ik iedere week weer met heel veel plezier op het ijs. Daarnaast fitness ik natuurlijk ook nog, maar dit is wel echt een superfijne en leuke toevoeging. Ik ben super blij dat ik deze sport weer heb opgepakt en heb er enorm veel plezier in!

Familie & vriendinnen

Ik heb de afgelopen tijd heel veel leuke dingen met mijn lieve familie en vriendinnen gedaan. Zo was ik vaak bij mijn ouders, kwamen mijn nicht en tante op bezoek, ging ik samen met mijn tante uiteten, ook met vriendinnen ging ik regelmatig uiteten, shoppen en gewoon fijne avondjes bijkletsen op de bank. Dit had ik echt even nodig en ik ben er echt van opgeknapt! Fijn om zoveel lieve mensen om je heen te hebben.

Ongeluk

Net toen ik dacht dat het niet erger kan, kreeg ik een auto ongeluk. Gelukkig is de schade zowel lichamelijk als aan de auto’s beperkt gebleven. Helaas was het mijn schuld en ik ben er enorm van geschrokken. Autorijden vond ik hierna ook erg eng, maar ik moest wel met de auto, dus inmiddels ben ik weer een beetje gewend en niet meer zo bang. Dit was wel even de druppel voor mij, het was echt even teveel en ik heb ook erg veel last van mijn rug gehad.

Praag

Een leuk hoogtepuntje was dat ik een lang weekend Praag heb geboekt met vriendinnetje Isabelle. We gaan er in juni naartoe en ik heb er heel veel zin in. Hebben jullie nog tips waar we echt naartoe moeten?

Vast contract

Iets waar ik ENORM blij mee ben, maar wat ik doordat het niet zo goed ging eigenlijk helemaal niet heb gevierd is mijn vaste contract. Ik werk bijna 1,5 jaar op deze plek en ik heb het nog steeds goed naar mijn zin door mijn superleuke collega’s. Daarnaast heb ik ook een nieuwe functie gekregen, waarmee ik heel blij ben. Goed nieuws dus!

A409666_A_894_B_4_EEA_9255_3_D8949_F1_E25_A

Weekendje Zwolle

Samen met mijn vriendinnetje vertrok ik afgelopen weekend naar Zwolle. Hier heb ik geplogd, dus deze plog kunnen jullie heel binnenkort op mijn blog verwachten. Ik kan wel alvast verklappen dat het érg leuk was.

Back on track

En nu dus weer helemaal back on track. Het bloggen heb ik weer opgepakt, ik ben lekker aan het werk, aan het schaatsen en daarnaast begin ik in april met een nieuw trainings- en voedingsplan. Ook staan er een heleboel leuke dingen op de planning, dus dat gaat helemaal goed komen!

Hoe is het met jullie?

12 thoughts on “Back in business

  • Oh hè bah , wat naar dat je flink ziek bent geweest. Ik zelf dus ook en bij mij mij hield het moe zijn en het niet lekker in je vel zitten dus ook weken aan. Volgens mij moet het gewoon heel snel beter weer worden, daar knapt een mens vaak ook enorm van op! En dan ook nog een ongeluk met de auto! Ik kan me goed voorstellen dat je daar ongelofelijk van geschrokken bent. Knap dat je daarna toch weer bent gaan rijden. Wat heerlijk om na al die ellende naar uit te kijken; Praag! Ik ben er zelf nooit geweest, maar het schijnt een heel mooie en indrukwekkende stad te zijn.

  • Wat rot dat je je zo slecht voelde, maar gelukkig gaat het beter! Het auto-ongeluk klinkt aardig heftig, dat soort dingen zijn zo naar.. Gelukkig ook veel leuke dingen en goed nieuws om te delen, gefeliciteerd met je vaste contract!

  • Oh wat een vervelende periode heb je achter de rug! De griep en dan ook nog een auto ongeluk… Hopelijk voel je je snel weer helemaal beter <3 Super om te lezen dat je een vast contract hebt!

  • Fijn om te horen dat je je nu weer wat beter voelt! Klinkt als een hardnekkige griep 🙁 Super goed dat je een vast contract hebt gekregen, gefeliciteerd! Liefs, Sija

  • Wat rot om te horen dat je de griep nogal te pakken had en daarna zo veel last had van moeheid! Hopelijk gaat het inmiddels een stuk beter. Ik kan me voorstellen dat dat auto-ongeluk je ook niet echt in de koude kleren is gaan zitten. Superstoer dat je ondanks alles toch in de auto bent gestapt! Ik hoop dat je binnenkort weer met meer vertrouwen achter het stuur zit en dat na al die pech nu echt weer de fijnere dingen gaan komen ♥
    Je vast contract is wel echt supergoed nieuws 🙂 Gefeliciteerd! En wat een fijn vooruitzicht dat jullie naar Praag gaan! Ik ben daar 2,5 jaar geleden geweest en vond het ook een prachtige stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.