Mijn ideale ochtend

Geluk vinden in de kleine dingen, dat is wat ik heel belangrijk vind! Om de week ben ik een dagje vrij van mijn fulltime baan en die probeer ik zo fijn mogelijk in te richten. Gister was weer zo’n dag en hij was perfect! De hele dag was heel erg leuk, maar vooral de ochtend was precies zoals ik hem op dat moment wilde. Like! Ik heb wat fotootjes gemaakt en wilde wat ”happy moments” delen met jullie.

IMG_3204

Ik werd wakker van mijn wekker omdat ik een work-out in de sportschool wilde gaan doen maar daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Ik sliep nog even, keek even rustig op Instagram en werd rustig wakker. Hierna maakte ik een lekkere aardbei/banaan/kokos smoothie die ik opdronk onder het genot van een aantal vlogs.

IMG_3203   IMG_3206

Vervolgens deed ik toch een work-out die me heel veel voldoening gaf,  douchte ik met de lekkerste producten van Etos waardoor ik mijn dag nog beter startte. Ik koos een outfit uit en maakte me op. Vervolgens maakte ik een heerlijke latte, maakte wat foto’s voor mijn Instagram en dook hierna weer lekker op de bank. En het belangrijkste van alles: nog een hele leuke dag voor de boeg met lunchen, shoppen en uiteten voor me, yay voor vroeg opstaan!

IMG_3207

Het klinkt misschien als een hele simpele ochtend, maar het was voor mij echt genieten!

Wat is jouw ideale ochtend?

6 thoughts on “Mijn ideale ochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.