Plogmas II

Yay, nieuwe week, nieuwe plogmas! Het was een hele drukke maar leuke week. Voor als je deel I hebt gemist: in december maak ik iedere week een weekplog waarin ik laat zien wat ik doe in aanloop naar de feestdagen én uiteindelijk natuurlijk ook de feestdagen zelf. Ik heb deze week weer geprobeerd veel foto’s te maken, dus laat ik maar gauw beginnen.

Plogmas-Deel-2-1-0

Maandagochtend 08.00 uur op kantoor, niet mijn favoriete moment van de week maar wat moet, dat moet! In de pauze kijk ik even naar wat jurkjes voor oud & nieuw, deze van Esuals vind ik heel leuk, maar na wat navraag schijnt de kwaliteit heel slecht te zijn. Hebben jullie al een jurkje voor oud & nieuw?

Plogmas-Deel-2-1-1

‘s Avonds lekker sporten! Ik ga weer eens boksen, bandages en roze handschoentjes aan en gaan. Ik vroeg op Instagram of ik klappen zou gaan krijgen en bijna 70% stemde ja, haha. Wat een vertrouwen jongens! Uiteindelijk kreeg ik inderdaad een paar klappen, maar deelde ik er ook zeker een aantal uit.

Plogmas-Deel-2-1-2

Dinsdag voor iets minder leuks in de sportschool. Ik moest naar de fysio omdat ik mega pijn aan mijn nek heb al een aantal weken. Het zat goed vast, en het deed héél veel pijn om het een beetje los te maken. Morgen moet ik weer. Dus wish me luck! Hierna moet je altijd goed drinken om de afvalstoffen te kunnen afvoeren en dat deed ik met dit lekkere drankje.

Plogmas-Deel-2-1-3

Woensdag stond deze vraag op mijn theezakje en ik moet zeggen: aan veel dingen geef ik teveel geld uit. Boodschappen, etentjes, kleding, schoenen, make-up, cadeautjes en ook rotzooi. Doel voor 2019 is minder uitgeven en sparen voor reizen en een huis! In de avond weer aan de bak in de sportschool, daarna had ik nog een vergadering dus het was een lange avond.

Plogmas-Deel-2-1-4

KOUD! Op naar het werk met jas en sjaal op donderdag. Na het werk snel mijn kerstkaartjes op de post doen! Dit zijn een nieuw soort postzegels, die kun je gewoon online kopen en dan schrijven. Handig hé?
Plogmas-Deel-2-1-5

Yasss klaar voor de dag! Warme trui aan en gaan. Ik kreeg deze week mijn eerste relatiegeschenk van een bedrijf waar we veel mee samenwerken. Leuk!

Plogmas-Deel-2-1-6

Bij Primark kocht ik een nieuw nachtlampje. Was maar €7,- en ben er helemaal blij mee! Vrijdag speelde ik op het werk zelf voor kerstman. Ik vond het leuk iedereen wat te geven dus ik legde dit klaar voor iedereen er was: een kerstkaartje, kersthangertje en chocoladepoppetjes.

Plogmas-Deel-2-1-7

Mijn ‘Best Nine’ van dit jaar! Maar één foto van toen ik nog een andere manier van bewerken had haha, valt wel op he? Ook kreeg ik een berichtje van een vriendinnetje die mijn kerstkaart had ontvangen, ik had er eentje gemaakt met foto’s. Echt heel leuk vond ik zelf, en zij gelukkig ook!

Plogmas-Deel-2-1-8

Vrijdag hadden we na het werk een etentje en dus besloot ik mijn glitterjurkje uit de kast te trekken en weer eens zilveren sieraden om te doen. Na het werk even een fotootje met Loes!

Plogmas-Deel-2-1-9

En met Anna en Saskia! Daarna meteen door naar het restaurant waar een lekker wijntje niet kon ontbreken.

Plogmas-Deel-2-2-0

Yassss, tonijntartaar als voor en cheesecake als nagerecht. Daarnaast had ik ook nog een truffelrisotto met ossenhaas, maar die foto is helaas mislukt haha. Was heel leuk, lekker en gezellig!

Plogmas-Deel-2-2-1

Nog meer lekker eten, al moet ik dit nog gaan proeven! Mijn ouders kwamen langs en ik kreeg een supermooi bosje bloemen, we boekten ook nog eens een vakantie en op de Instagram van het hotel kwam ik deze sushi tegen. Kan niet wachten!

Plogmas-Deel-2-2-2

Zaterdag even de stad in voor wat kerstinkoopjes, kwam ik deze leuke kerstman met auto tegen! Daarna gelijk even inpakken want ik had zaterdagavond een leuk personeelsuitje van mijn andere werk, bij de sportschool. Het werden een boek en Rituals cadeaukaart, altijd goed!

Plogmas-Deel-2-2-3

Daarna had ik het ZO koud dat ik even lekker onder de zonnebank ging. Wat was dat fijn! Toen ik thuis kwam lag mijn eerste kerstkaartje in de brievenbus, dit lieve kaartje kwam van Isabelle en ik ben er helemaal blij mee!

‘s Avonds had ik een heeeel leuk avondje! Uiteten, dobbelspelletje met cadeautjes en daarna op stap met mijn collega’s. Mijn zondag viel daardoor een soort van in het water. Ik zou met een vriendin naar een kerstmarkt gaan en ook ‘s avonds had ik nog met een vriendin afgesproken maar ik eindigde met een broodje gezond en heel veel verse jus op de bank.

Q: Hoe was jouw tweede decemberweek?

10 thoughts on “Plogmas II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.