Plog: Weekje vakantie

Yessss ik heb een weekje vakantie gehad en ik denk dat ik daar nog nooit eerder zó aan toe was! Mijn doel van dit jaar was, naast een mooi appartement vinden, meer nieuwe plekken ontdekken. Twee jaar lang heeft dat namelijk stil gelegen terwijl ik er super gek op ben. Dit keer bleef ik lekker in Nederland, maar bezocht wel twee (voor mij) nieuwe plekken! Ik heb best wel wat foto’s gemaakt gedurende de hele week en nu ik weer lekker met het bloggen bezig ben, deel ik deze graag met jullie!

IMG_3553

Het eerste weekend van mijn vakantie begon eigenlijk niet zo goed. Ik was een beetje ziek, chagrijnig en vooral heel erg moe. Ik ging wel naar buiten en maakte een wandeling door de stad waar ik deze mooie bloemen tegenkwam.

IMG_3554
IMG_3565
IMG_3572

Ik ging lekker lunchen met vriendin Julia en daarna liepen we de Primark in. Ik kocht een sterrenpyjamaatje, warme slofjes, een mooie doos voor mijn sieraden en lekkere geurstokjes. Kost allemaal niets natuurlijk dus dat maakt het extra leuk. Die avond had ik leuke plannen die ik helaas moest afzeggen omdat ik echt niet fit was.

IMG_3626

Nadat ik een beetje had uitgeslapen maakte ik een ontbijtje op bed. Verse jus, koffietje en wat yoghurt met Eat Natural granola. Lekker!

IMG_3662

In de stad had ik zaterdag ook nog wat nieuwe productren van Simple gekocht. Ik ben er gek op en heb inmiddels de hele lijn in huis. Binnenkort meer hierover op mijn blog. De rest van de dag bestond uit heel veel thee, kaarsjes, opruimen en inpakken want…

IMG_3714

Ik ging de dag daarna voor een nachtje weg naar Egmond en Haarlem. Hier waren we net aangekomen en zaten we lekker op het strand. Weer vitaminen aanvullen met een verse jus!

IMG_3722

Gezellig met papa!

fullsizeoutput_18cf

Nacho’s!

IMG_3782

En zalm! Echt heerlijk gegeten!

IMG_3789

Ik had meteen mijn nieuwe laarsjes aan die ik die dag in Egmond had gekregen! Het zijn boots van lakleer. Heftig, maar wel leuk haha!

IMG_3816

Yessss, rustig opstarten in Haarlem met een lekkere cappuccino en de Brownie Bango van Yoghurt Barn! Is dit ook jullie favoriet? Vind ‘m zooo lekker!

IMG_3822

Even kijken in deze bloemenwinkel! Loveeee it.

IMG_3826

En lunchen! Food, food, food! Ik heb bijna niet thuis gegeten deze vakantie. Ik at een heerlijk broodje hete kip (die echt mega heet was) en weer een verse jus.

fullsizeoutput_18e0

Weer thuis mijn aankoopjes even op de foto gezet. Een kanten top van Zara, Warm Soul Mineralize Blush van MAC en een Sam Friday waterfles.

IMG_3884

De dag erna op naar Eindhoven. Ik wilde graag naar The Happiness Café en naar Stradivarius. Missie geslaagd: heerlijke smoothiebowl en Chai Latte bij The Happiness Café en twee tassen vol bij Stradivarius.

IMG_3892

Ik had mijn top van Zara die dag meteen aan!

9_B4_B129_F_763_E_4135_B5_AC_5_C3_A953_F102_C

Deze blouse en blazer dingen mee naar huis. Helemaal gek op lekker neutrale kleurtjes de laatste tijd.

IMG_3900

Nieuwe trui! Super blij mee. Gekocht bij Stradivarius dus. De oorbellen kocht ik vorige week bij Costes. Ook heel blij mee!

IMG_3903

Daarna kwam vriendinnetje Sanne gezellig eten! We bestelden de lekkerste poké bowls ooit en konden het ook niet laten er een toetje bij te bestellen. Voor herhaling vatbaar!

IMG_3945

Uuuuh ja, nog meer eten. Gezellig met Daphne! Ze werkt in Tilburg dus we kunnen af en toe lekker samen eten.

IMG_3991

Laatste dagje van de vakantie lekker wakker worden met een zelfgemaakte kaneel latte, foto’s maken van mijn aankoopjes, kleding op United Wardrobe zetten, opruimen in huis, bloggen én:

IMG_4012

Nog heel eventjes genieten van nog meer lekker eten! Pancakes met honing en aardbeitjes!

Gelukkig staan er ook dit weekend nog leuke dingen op de planning zoals een bezoekje aan het strand!

Q: Hoe was jullie week?

7 thoughts on “Plog: Weekje vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.