Plog: lunchen en shoppen in de stromende regen

Over een titel voor deze plog heb ik lang nagedacht, maar ik denk dat de zin ”lunchen en shoppen in de stromende regen” de dag perfect beschrijft. Ik vond het wel weer eens tijd om een dagje vast te leggen en wilde dit eigenlijk via Instagram doen. Toen bedacht ik me dat er ook op mijn blog altijd goed gereageerd wordt op ”photologs” dus ik ging er mee aan de slag. Hierbij het resultaat:

Ik begon de dag gelijk goed! Ik maakte een extra lekker havermoutje. Ik bakte namelijk appel in wat 0 kcal pancakesyrup van Body & Fit met daarbij een heleboel kaneel. Dit deed ik op mijn (chocolade) havermout en dat was echt mega mega mega lekker.

Als kerstpakket kreeg ik de Rituals Adventskalender (beste kerstpakket ooit!) en ik gebruik de productjes allemaal. Op dit moment deze facewash en showeroil in gebruik. Beide erg fijn!

Kleine shape check. Dit doe ik eigenlijk nooit en zou ik vaker moeten doen. Mijn trainingen gaan super goed, mijn voeding gaat grotendeels ook top maar ik merk niet zoveel verschil op de weegschaal. Door foto’s te maken kun je toch vooruitgang zien en daarom heb ik deze foto gemaakt. Ik moet wel nog even oefenen hoor, op deze pose haha.

Dik ingepakt en met een knot op mijn hoofd naar buiten. Het regende de hele dag en het was zo koud. Het leek me dus niet echt nodig om mijn haar in model te föhnen, weer een beetje tijd kunnen besparen.

Zwart jurkje, een te dikke panty naar mijn zin, mijn lakboots, dikke zachte jas en een warme sjaal. Toen ik een aantal weken geleden zonder jas naar buiten ging had ik niet verwacht dat ik me nu weer in zo’n outfit zou hijsen.

Ik was onderweg naar de nagelsalon. Ik schaam me een beetje voor deze foto, maar dit is de before. Uitgroei van 4 weken én een missend nageltje. Hoog tijd dus.

Na! Roze acryl, lekker kort zodat ik weer fijn kan typen op het werk. Super blij mee weer.

Nog een fotootje van mijn ‘outfit’ en mijn coupe de rain.

Deze tas en dit kettinkje besloot ik al snel mee te nemen. Valt het op dat ik al met mijn hoofd in de lente / zomer zit? Ik kan niet wachten dit te dragen.


Lekkere combi zeg. Ik had een jurkje aan dus ik kon de hoodie even nergens anders op aanpassen. Dit rokje vond ik ook super leuk maar helaas scheen hij door. Iemand een idee waar je zo’n rokje koopt, maar dan van betere kwaliteit? De trui nam ik mee! Lekker kleurtje, lekker zacht van binnen, handig voor het sporten, handig voor thuis en misschien ga ik hem ook wel zo dragen.

H&M Home: altijd goed! Ik vind hier gewoon alles leuk, jammer dat 1. het best duur kan zijn en 2. mijn huis al helemaal volstaat met accessoires.

Mama en ik hadden honger dus we besloten te gaan lunchen. Al maaaanden had ik zin om weer bij Nieuwland te gaan eten. Al sinds de zomer was ik er niet meer geweest. Op zaterdag zit het stampvol en op zondag zijn ze dicht, vandaar. Vandaag was dus de dag!

Keuzes..

Deze lekkere cappuccino om te beginnen, de koffie is hier echt onwijs lekker. Goede oppepper tussen het shoppen door.

Onder het mom van gains maken (grapje) bestelde ik een omelet met avocado. Ik kreeg deze kleine springvorm met daarin ei uit de oven. Het zag er heel lekker uit maar dat was het dus helemaal niet. Oh wat baalde ik, maanden op verheugd en dan het verkeerde kiezen. Mama proefde een hapje en vond het wel heel lekker dus besloot ze twee lunchgerechten in haar eentje op te eten haha (hulde aan mama!). Ik zelf bestelde snel iets anders waarvan ik zeker wist dat het in de smaak zou vallen..

Namelijk de warme scone met clotted cream en aardbeienjam. Erbij een kopje gemberthee. Heel, heel, heel lekker. Ik heb er zo van genoten. Eigenlijk had ik dit niet helemaal in mijn schema staan voor vandaag, maar ik heb er echt heel erg van genoten.

Bij thuiskomst voelde ik me niet even niet zo goed en zo vrolijk als ik zou willen. Toch besloot ik de positieve momenten van de dag op te schrijven, in het kader van Project Happiness (doet er iemand met me mee?) natuurlijk. Ik kan alvast zeggen: het helpt echt. Na even op de bank gezeten te hebben, gepraat te hebben met een aantal mensen en het opschrijven van de positieve dingen voelde ik me weer een stuk beter.

Of ik op één dag twee rieten tassen kocht? Misschien wel. Of ik er vorige week ook al een kocht? Ook misschien. Ik heb bij deze een levensvoorraad aan dit soort tassen, hoef ik er ook nooit meer geld aan uit te geven. Of ik hier een excuus voor mezelf aan het bedenken ben? Ja, dat is wel enigszins waar.

Scrubje uitproberen om alle losse velletjes van mijn gezicht te halen en daarnaast alvast doorzichtige toilettasjes voor mijn tripje naar Lissabon dat op de planning staat.

Naast de trui bij H&m kocht ik ook nog een nieuwe flared legging, bij Costes. Meteen mijn outfit voor de avond, dit zit zó lekker.

‘s Avonds at ik lekker een prepje dat ik al eerder die week gemaakt had (duh, anders was het geen prepje) en ruimde ik op en keek ik tv. Toen ik klaar was met opruimen en op de bank plofte zag ik dat mijn rozen er wel erg triest bijstaan. Snel nieuwe kopen!

Q: Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

simonevissers-com

9 thoughts on “Plog: lunchen en shoppen in de stromende regen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.