Outfit: Herfst in Breda

Yay! Ik heb eindelijk mijn eerste spiegelreflex camera aangeschaft. Afgelopen weekend ging ik met vriendinnetje Julia op pad. Lekker shoppen én foto’s maken in Breda. Na uren shoppen, kletsen, struinen, nog meer shoppen en lekker eten en drinken waagden we toch nog maar een poging om outfitfoto’s te maken. Julia was zo lief om me te helpen, dus de credits voor de foto’s gaan naar haar!

IMG_0177

IMG_0179

IMG_0184

Untitled_2

Untitled_3

Ik draag eigenlijk een hele simpele en comfortabele outfit. In dit soort outfits kun je me vaak vinden. Het rokje draag ik in zowel de zomer als de winter. Door de print lijkt hij niet zo veelzijdig, maar dat is ‘ie dus wel! Zowel het rokje als de top met wijd uitlopende mouwen zijn van Costes. Mijn tas is van Zara, mijn panty van Primark en mijn laarsjes van Vive Boutique. Daarnaast draag ik mijn dagelijkse sieraden die ik vorige week al liet zien in een artikel!

IMG_0156

Als bonus nog een fotootje van het mooie Breda! Er zijn zóveel prachtige plekjes!
Q: Zouden jullie het leuk vinden om vaker outfits te zien?

24 thoughts on “Outfit: Herfst in Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.