On My Mind #3

Ik kan maar niet bevatten dat het alweer juli is. JULI. De zevende maand van dit jaar. Voor ik het weet ben ik 50, denk ik. Niet aan denken, tijd om te genieten van de zomer. En tijd voor een nieuwe On My Mind. Ik denk dat ik deze blogjes het allerleukst en -fijnst vind om te maken. Het komt zo mijn toetsenbord uitrollen en ik kan een heleboel vertellen in één post. Mijn hele hoofd zit vol met info dus laat ik maar gelijk losbarsten!

Surf en Beach Katwijk

Zomer

Het kan jullie niet ontgaan zijn: zomer in Nederland. Ik heb echt al meerdere keren een ultiem vakantiegevoel ervaren en dat in eigen land, terwijl ik tussendoor gewoon aan het werk ben. Eind volgende week begint mijn ‘zomervakantie’. Ik heb anderhalve week opgenomen omdat ik heel veel dagen heb, maar ga niet weg. Zoals ik jullie al vertelde ben ik deze zomer aan het genieten van al het moois wat Nederland te bieden heeft en dat lukt al aardig goed! Een tripje naar Noordwijk met vriendin Sanne, Katwijk met mijn ouders, genieten in het Spoorpark met vriendinnen, lange wandelingen met podcasts en een boek lezen in mijn deuropening. Ik merk dat ik dit jaar heel bewust geniet van alle leuke en fijne dingen en dat doet me goed!

Hawaiian tropic zomer

Instagram

Struggle = real. Ik heb meer dan een jaar lang dezelfde filter gebruikt, welke een beetje herfstachtig was. Ik vond hem nog steeds heel mooi, maar met alle zomerse dagen in aantocht ging ik opzoek naar iets anders. Ik downloadde wat, experimenteerde wat, paste van alles aan en begon vrolijk met posten. Inmiddels heb ik me weer bedacht en vind ik toch dat de ”natuurlijke” tint bij me hoort. Weer aan de slag gegaan dus en nu heb ik een filter zo aangepast, dat hij helemaal naar mijn wens is. Niet zo herfstig als eerst, maar ook niet zo fel als de opvolger. Want hé, zo’n kleurrijke type ben ik nou ook weer niet.

Good food, good mood

De laatste tijd heb ik best wel veel slechte dingen gegeten. Door de week niet hoor, dan hou ik me strikt aan mijn eigen regeltjes. Maar zodra het weekend was, ging ik helemaal uit mijn plaat. Tot ik vorig weekend opeens mega ziek werd. Na het hele weekend en nog een aantal opvolgende dagen bijna niets te kunnen eten en misselijk worden van alles, gaat het nu weer wat beter. Maar ik ben wel even helemaal klaar met al dat eten! Ik heb alleen maar behoefte aan heel veel fruit en water. Ik heb aan mezelf beloofd hier de komende tijd beter op te letten, want ik vind dat dat hoort bij goed voor jezelf zorgen.

Spoorpark

Shopstop

Oeps, ik heb de laatste tijd echt zoveel nieuwe dingen gekocht. Er hangt ook gewoon zoveel leuke kleding in de (digitale) schappen. Ik kan me maar moeilijk beheersen en daar baal ik toch wel een beetje van. Hoe blij ik ook ben met de nieuwe kleding, hoe jammer ik het vind dat ik niet net wat meer kan sparen. Nieuw doel dit, maar dan wel voor na de vakantie, dat snap je!

Vakantie

Over die vakantie gesproken. Hoewel ik absoluut niet kan wachten tot ik naar het Raatshuisje kan in augustus, kijk ik ook heel erg uit naar de vakantie naar Griekenland met vriendinnetje Sophie. We hebben dit vorig jaar ook gedaan en dat heeft me zo goed gedaan en het was zo ontzettend leuk, dat ik echt al aan het aftellen ben. Niet vergeten te genieten van die zomer hier in Nederland, tussendoor!

Tulum Noordwijk Zomer

Me time

Heel fijn allemaal, die etentjes, dagjes weg, feestjes en ga zo maar door, maar tijd voor jezelf is toch ook wel heel belangrijk heb ik gemerkt. Soms is het werken namelijk echt veel en ben ik ook thuis nog veel hiermee bezig. Is het niet fysiek, dan is het wel het nadenken erover. Toch wil ik altijd alles gedaan krijgen: gezonde maaltijden op tafel, mijn appartement schoon en vier of vijf work-outs. Daarnaast natuurlijk ook nog tijd voor familie en vriendinnen en dan blijft er weinig me-time over. Daar wil ik dus ook iets meer aan gaan denken!

Genoeg ge-update, denk ik zo! Bijna 700 woorden verder en een hoofd dat een stuk leger is. Heel fijn voor mij, hopelijk ook nog een beetje leuk en interessant om te lezen voor jullie!

Q: Hoe zijn jullie eerste zomerdagen?

14 thoughts on “On My Mind #3

 • De tijd gaat snel, veel te snel soms. Nu ik terug aan het werk ben sinds kort, probeer ik toch het zomergevoel in mij te krijgen. En dat lukt! Een terrasje op zijn tijd, een bbq in de tuin of gewoon een wandeling tussendoor. Heerlijk dat zomergevoel wanneer je geen vakantie hebt 😉

 • Ik vind de filter over je foto’s echt heel mooi nu! Jammer dat je zo ziek geworden bent maar gelukkig gaat het beter! Fijn ook dat je op reis gaat 🙂 Ik heb binnen een paar dagen ook vakantie maar voorlopig naast een weekje zee geen plannen om echt op reis te gaan.

 • Wat een hoop happiness weer in één post! Vond die mini vakantie in eigen land op het strand van Noordwijk absoluut voor herhaling vatbaar, dus dat moeten we zeker nog een keertje doen! Ook een heel fijn vooruitzicht… Die vrije daagjes!

 • Heel erg herkenbaar hoor, dat shoppen. Ik heb ook heel veel gekocht de laatste tijd en dat merk ik nu ook wel in mijn spaargeld. Maar goed: eerst even op vakantie en dan de schade weer aanvullen haha! Oh en dat van me-time heb ik ook altijd. Werken, crossfit, bloggen en YouTuben, socializen en dan ergens ook nog tijd voor mezelf nemen.. Vind het maar lastig!

 • Hahah ‘voor ik het weet ben ik 50’. Jij gaat hard in de tijd Je nieuwe Instagramfilter vind ik echt mooi. Ik heb nog steeds niet echt een filter gevonden waar ik tevreden mee ben, dus ik test af en toe iets nieuws. Mijn eerste zomerdagen waren prima. Veel uiteten geweest en op terrasjes gezeten. Ook naar een alpacaboerderij geweest . En met vrienden dit weekend gebarbecued. Als ik het over een week wat rustiger heb, wil ik ook weer lekker gaan hardlopen.

  Liefs,
  Marloes

  • Uiteten geweest, terrasjes, bbq, alpaca’s: klinkt geweldig Marloes! Super bedankt voor je compliment, heel lief. Vooral lekker blijven experimenteren, maakt Instagram leuk vind ik!

 • Zo leuk, deze blogjes! Ik heb hem met plezier gelezen. Ik vind je filter op Instagram hartstikke tof. En heerlijk vooruitzicht ook, die vakantie naar Griekenland. Maar zo te horen geniet je ook al flink van de fijne zomer in Nederland 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.