On My Mind #2

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Juni voelt voor mij al als zomer en dat hebben we ook zeker geweten afgelopen weekend. Fantastisch toch? Ik begon de maand gelijk goed met een heerlijk dagje dansen en drankjes doen op een festival en dat heeft het zomergevoel alleen maar versterkt. Maar dat is niet het enige wat ik de afgelopen tijd deed end daarnaast komen er ook nog nog nieuwe dingen aan. Tijd voor een nieuwe On My Mind (mocht je deel I gemist hebben, lees deze dan hier). In deze editie, nummer twee, vertel ik onder andere meer over mijn plannen voor de aankomende maanden, sport en voeding, beautyproducten én puppy’s.

Work, work, work

Ik krijg wel eens de vraag wat ik nu eigenlijk voor werk doe. Omdat mijn werk natuurlijk heel vaak ”On My Mind” is, dacht ik dat dit wel een goede was om dat eens kort toe te lichten! Ik ben namelijk country manager van twee kortingscodewebsites. Klinkt wellicht wat vaag, dat snap ik helemaal, maar het is lastig uit te leggen wat ik doe omdat mijn werkzaamheden heel breed zijn. Het grootste deel van mijn takenpakket bestaat uit accountmanagement, wat ik heel leuk vind! Daarnaast werk ik op oproepbasis in een sportschool, omdat ik dat gewoon erg leuk vind!

sushi-bloemen

Vakantiegeld

Wanneer je werkt, krijg je vakantiegeld. Of tenminste, in veel gevallen. Gelukkig is dat bij mijn beide banen zo en heb ik dus een wat rianter bestaan deze maand! Heerlijk. Ik heb mezelf onder andere verwend met sushi, bloemen, een nieuw gellakje op mijn nagels, een kappersbezoekje én ik heb mijn tripje naar Het Raatshuisje er mee betaald. Brengt me meteen op het volgende punt.

het-raatshuisje

Zomer in Nederland

Yes! Ik ben in januari, maart en mei in het buitenland geweest en ben bijna drie maanden achter elkaar gewoon in Nederland. Eerlijk? Ik vind het heerlijk. Klinkt heel verwend hoor, maar even geen gedoe met teveel bagage in een te kleine koffer krijgen en vliegen wat ik toch altijd een beetje eng blijf vinden. Ik heb dit jaar al hele mooie bestemmingen mogen zien en daarom is het nu tijd om te genieten van eigen land. Deze zomer wil ik gewoon van het mooie weer genieten in mijn eigen stadje Tilburg (zie volgende punt, again!) én van Het Raatshuisje. Eind augustus is het weer zo ver en ga ik daar lekker genieten. Ik kijk er echt onwijs naar uit want ik heb het er vorig jaar heerlijk gehad.

Tilburg Summer Guide

Nieuw ideetje kwam er in me op! Ik wil deze zomer de leukste plekken van Tilburg gaan ontdekken en daar meer over gaan schrijven. Afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld heel wat uurtjes doorgebracht aan de Piushaven, een stukje Tilburg dat je misschien wel helemaal niet kent als je hier niet zo vaak komt. Daarnaast wil ik de zomerkaarten van horecagelegenheden gaan testen, shoppen in de minder standaard winkeltjes en jullie op de hoogte houden van de evenementen die hier plaatsvinden. Grootste plannen dus, hopelijk ga ik hier de tijd voor vinden. Nee, die ga ik gewoon maken!

intents 2019

Festivals

Yes, festivals On My Mind. Wat is het toch heerlijk om de hele dag te dansen met een drankje in je hand en je vriendinnen! Intents was een fantastisch begin van dit seizoen, ik krijg kippenvel als ik de filmpjes van afgelopen zondag terugkijk. Het was echt een topfeestje en I want more. Voor nu nog niet zoveel op de planning hoor, alleen Lakedance!

smoothiebowl

Nieuwe voedings- en sportdoelen

Yas, sporten staat nog steeds heel hoog op mijn favoriete bezigheden lijstje. Ik heb mijn doelen een beetje bijgesteld omdat ik er iets te krampachtig mee bezig was. Ik track mijn voeding niet meer elke dag, bijna niet zelfs. Qua eten neem ik wat ik lekker vind en dat is zoveel mogelijk gezond. Zo nu en dan geniet ik van wat lekkers! Als mijn lichaam moe is dan rust ik. Heb ik juist energie over? Dan sport ik meer. Zo knalde ik er afgelopen week 5 work-outs uit en dat voelde echt top!

weleda haarproducten

Weleda Ambassadeur

Nog een leuk nieuwtje! Vanaf nu tot en met het einde van dit jaar (moet er nog niet aan denken!) ben ik namelijk ambassadeur van Weleda. Ik krijg elke maand een aantal producten opgestuurd om te testen en met jullie te delen. Deze maand heb ik haarproducten ontvangen die ik momenteel lekker aan het testen ben. Kunnen jullie dus meer over verwachten!

labrador vizsla puppy
Beetje wazig, maar kijk nou hoe cute!

Family time & Puppy’s

Een van de belangrijkste punten: de laatste tijd breng ik meer met mijn familie door dan de afgelopen tijd en dat vind ik heel erg fijn! Daarnaast hebben mijn opa en oma op dit moment puppy’s en hoewel ik ze op Instagram al uitgebreid heb laten zien kan ik het niet laten ze ook hier met jullie te delen. Instant happiness!

Volgende maand weer tijd voor een nieuwe On My Mind!

simonevissers-com

12 thoughts on “On My Mind #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.