Nieuwe look & feel

Hello!

Dit blogje is er even één van huishoudelijke aard. Klinkt stom hè? De reden vind ik wel heel leuk en is je vast niet ontgaan. De hele look en feel van mijn blog is namelijk veranderd. Simonevissers.com zag er alweer ruim twee jaar bijna hetzelfde uit, op wat kleine wisselingen na, en daar was ik eerlijk gezegd een klein beetje op uitgekeken.

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw thema, dat helemaal bij mij past en waar ik vooral ook nog veel zelf aan kon aanpassen. Dat is gelukkig helemaal gelukt. Na heel wat uurtjes werk heb ik het thema vandaag live gezet. Er kunnen hier en daar nog wat kleine foutjes inzitten, maar daar werk ik uiteraard hard aan!

Ik houd zelf van een neutrale en rustige uitstraling, veel afbeeldingen én een girly touch om het af te maken. Om te laten zien welke sfeer ik heb geprobeerd te verwerken in het thema, heb ik dan ook een aantal foto’s aan deze blogpost toegevoegd. Ik ben heel benieuwd of het mij volgens jullie is gelukt dezelfde vibe naar voren te laten komen.

surf-en-beach-katwijk

Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden en daarnaast, ook heel belangrijk, het prettig vinden in gebruik en om te lezen! Ik hoor natuurlijk super graag wat je er van denkt!

19 thoughts on “Nieuwe look & feel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.