Mini zomerkleding en accessoires shoplog

Wie me op Instagram volgt heeft me vorige week horen, nee lezen, zeggen dat ik nu echt niets meer ging kopen. Ook in mijn vorige shoplog zei ik dat ik voorlopig voorzien was. Dat was natuurlijk een grapje, want wie mij goed kent weet dat ik dat helemaal niet kan. Hoe erg ik het ook vind dat ik mezelf niet helemaal in de hand kan houden qua shoppen, hoe blij ik wel iedere keer ben met mijn aankopen. Dit keer shopte ik bij Noah Donna, Primark en Prettiest. Natuurlijk deel ik de aanloopjes ook weer graag met jullie én heb ik ook nog iets leuks in petto.

Noah Donna verslaafd

Noah Donna? Huh, wat? Dit is een kleding winkeltje op loopafstand van mijn huis (hier gaat het dus mis) en echt een walhalla. De eigenaresse koopt de leukste dingen in en doet dat zo vaak dat je elke week een nieuwe outfit wilt en kunt kopen. Het is een soort real life Loavies met betere prijzen. Mocht je dus uit de buurt komen of binnenkort in de buurt zijn? Loop dan zeker even binnen bij Noah Donna Tilburg, welke is gelegen aan de Schouwburgring. Goed, afgelopen zaterdag liep ik er dus weer langs (net zo als de twee zaterdagen ervoor..) en bleef er weer iets aan mijn vingers plakken.

noah donna

ivivi dress

Zowel het rokje als het jurkje kon ik niet laten hangen. Met de warme dagen in het vooruitzicht al zeker niet! Het jurkje kostte €34,99 en het rokje maar €10,00. Helemaal blij mee!

Primark

noah donna
Het rokje weer in actie! Maar ditmaal draait het allemaal om het badpak!

geshopt

Ook Primark heb ik met een bezoekje verblijd (of zou het andersom zijn?). De laatste tijd vind ik er weer erg leuke dingen en omdat er een tripje strand gepland staat en mijn body nog niet helemaal bikini ready is, was mijn missie een badpak. Die vond ik voor maar €15,00. Ook kocht ik een semi crop topje voor €3,00 en deze jeans kocht ik een paar weken geleden ook bij Primark voor maar €17,00.

Prettiest

shoplog

Nog een klein Primark aankoopje voor ik met de spullen van Prettiest begin. Namelijk een handig formaat Hawaiian Tropic zonnebrand. Deze ruikt zo lekker, instant zomergevoel! Was maar €4,00, trouwens. Ook ontving ik zaterdag een super leuk pakketje, namelijk van Prettiestnl. Op dit Instagram account kun je de leukste sieraden kopen voor de laagste prijsjes. Ik mocht twee dingen uitzoeken en zag zoveel leuks maar uiteindelijk besloot ik te gaan voor de oorbellen en het kettinkje die je ziet op de ”aanfoto’s”. Dat is natuurlijk al super leuk maarrrr..

Ik mag ook een aantal dingen weggeven, de oorbellen en het kettinkje zie je op bovenstaande foto. Ook krijg je er nog een super mooie blauwe velvet scrunchie bij. Je kunt deelnemen op mijn Instagram en dat is heel makkelijk! Alleen even volgen en een reactie achterlaten. Doe jij ook mee?

16 thoughts on “Mini zomerkleding en accessoires shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.