Mijn tatoeage

Vandaag een heel persoonlijke blog van mijn kant: ik ga namelijk mijn eerste en enige tattoo aan jullie laten zien én vertellen waarom ik deze tattoo heb laten zetten. Mijn tatoeage zit nu bijna 4 maanden onder mijn enkel en ik ben er natuurlijk heel erg blij mee. Op mijn Instagram heb ik hem al een aantal keer laten zien; maar nog niet met het verhaal erbij. Dat komt dus vandaag aan de orde!

De plek
Mijn tattoo zit dus net onder mijn enkel. Ik heb hem echt voor mezelf gezet en als ik schoenen aan heb is hij dus ook niet zichtbaar. Ook als ik sandaaltjes aan heb vallen de bandjes precies over de tattoo heen waardoor hij nooit heel erg opvalt, behalve op vakantie dan! Ik heb bewust voor deze plek gekozen en ben daar nog steeds erg blij mee.

IMG_5050

Het ontwerp
Wat is het dan? Zul je je misschien afvragen. Het is het ‘Capricorn’ sign. Het teken voor het sterrenbeeld Steenbok dus. Naast dat ik zelf steenbok ben heeft deze tattoo ook nog een andere betekenis. Als je goed kijkt zie je dat de vormen bestaan uit een ‘V’ met daaraan vast een visje. Mijn blognaam zegt vast al genoeg, maar mijn achternaam is Vissers. Deze tattoo staat dus ook voor mijn familie en daar ben ik erg trots op.

Tattoo artist
Ik heb mijn tatoeage laten zetten bij Bobson Ink in Tilburg. Dit is een hele goede tattoo studio (veel prijzen gewonnen!) waar verschillende artiesten tatoeëren. Nu is mijn tattoo natuurlijk geen moeilijke, maar ik vond het wel belangrijk dat de lijntjes strak zouden worden. Jannes de Groot heeft mijn tattoo uiteindelijk gezet in zo’n 10 minuutjes. De prijs: €100,00. Niet weinig voor zo’n kleine tatoeage, maar ik vond kwaliteit toch echt belangrijker.

Untitled_4

Pijn?
Grappig verhaal is nog dat mijn vriend de hele dag bij Bobson had gezeten om te laten tatoeëren en dat ik aan het einde van mijn werkdag even langs ging. Ik wilde meteen een afspraak maken voor de tattoo en toen zei Jannes dat het ook meteen kon. Heel even twijfelde ik, maar al snel ging ik overstag. Uiteindelijk vond ik het heel fijn, want zo had ik ook geen tijd om me druk te maken!

Ik was namelijk best een beetje bang voor de pijn, ook al is de tattoo zo klein. Maar het viel heel erg mee. Af en toe was het even gemeen, maar het deed niet echt zeer. Dat komt natuurlijk ook omdat het maar één lijntje is en ik geen schaduwen of iets dergelijks heb!

Al met al ben ik er heel blij mee; klein maar fijn zullen we maar zeggen!

– Simone

17 thoughts on “Mijn tatoeage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.