Mijn 2017 in 9 foto’s

1 januari 2018, wat is het gek om dat jaartal te typen. Elk jaar vind ik dit weer, elk jaar verbaas ik me weer over hoe snel een jaar voorbij kan gaan. Ik vind 1 januari een mooie datum om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooral vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. 2017 was voor mij een prima jaar, maar stiekem ben ik blij dat het voorbij is. Ik ben klaar voor 2018 en hoop dat dit een fantastisch jaar gaat worden! Lieve allemaal: de allerbeste wensen voor jullie!

Vandaag blik ik samen met jullie terug op mijn 2017 doormiddel van mijn 9 meest gelikete foto’s op Instagram. Ik moet er wel bijzeggen dat ik dit account @simonevisserscom pas aan het einde van de zomer heb aangemaakt, tegelijk met het moment dat mijn blog in de lucht kwam. Toch ga ik aan de hand van deze 9 foto’s 2017 te beschrijven!

bestnine1
1. In 2017 deed ik heel veel leuke dingen met vriendinnen! Op deze foto had ik net mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht en ging ik samen met vriendinnetje Julia Breda in om lekker te shoppen, te eten, bij te kletsen én foto’s te maken. Ik stelde deze foto ook meteen in als blogfoto in de sidebar!

2.  Shoppen deed ik echt heel erg veel in 2017! Ik had op mijn goede voornemenslijstje gezet dat ik ging sparen. Dat is ook wel gelukt, maar naast het sparen heb ik een heleboel leuke dingen gekocht. Zo herontdekte ik mijn beautyverslaving helemaal en kocht ik veel nieuwe beautyproducten. Op deze foto zie je ook een aantal producten van Etos. Ik had in 2017 mijn eerste evenement met deze blog. Samen met lieve Nina van Simplynspecial ging ik naar de opening van de Test Me Pop-Up store van Etos in Rotterdam!

3. Ik maakte in 2017 selfies. En dat had een reden! In 2017 ben ik ontelbaar veel weken doordeweeks en bijna 3 maanden helemaal alleen geweest. Zoals jullie misschien wel weten is mijn vriend marinier. Dat betekent dat hij regelmatig naar het buitenland moet. In 2017 was dit helaas wat meer dan we hadden verwacht. Orkaan Irma maakte snel een einde aan onze zomer en ik nam jullie mee in deze blogjes. Tijdens deze oefeningen / uitzendingen sturen we elkaar regelmatig selfies als er internet is. Altijd leuk om elkaar toch even te kunnen ‘zien’. Internet is namelijk vaak te slecht voor FaceTime.

bestnine2

4. Ik verheugde me in 2017 extra op de feestdagen. Dat heeft een klein beetje te maken met het puntje hierboven! Mijn vriend ging namelijk eind oktober weg voor 6,5 week. Hij kwam net op tijd voor de feestdagen weer terug en daarom keek ik er extra naar uit. Ik heb dit jaar echt heel veel kerstdecoratie gekocht en veel tijd gestopt in de cadeautjes etc. Ik heb zowel van de voorbereidingen als van de feestdagen zelf onwijs genoten!

5. Ik 2017 deed ik een aantal dingen die ik al heel lang niet meer had gedaan. Ik maakte wat leuke tripjes en deed een hoop leuke dingen. Begin december ging ik met deze drie lieve collega’s naar de Winter Efteling. Deze dag was echt onwijs leuk! Ik heb sowieso echt heel erg veel geluk met mijn collega’s, die maakten namelijk elke werkdag in 2017 leuker!

6. Spontane dagtripjes, dat was echt iets waar ik in 2017 regelmatig hele leuke dagen door heb gehad. De dag dat ik ‘s ochtends vriendinnetje Isabelle sprak en ik een uurtje later in de auto zat naar Zeeland was top. We maakten een strandwandeling, dronken warme chocolademelk en gingen Middelburg in waar ik voor het eerst sinds lange tijd weer shopte bij Dille & Kamille.

bestnine3

7. Ik herontdekte in 2017 echt de budgetproducten. Regelmatig ging ik af op Limited Editions, zoals deze van Etos. Het blush / highlighter palette gebruik ik echt onwijs graag! Ik pakte in 2017 ook regelmatig wat meer uit met make-up omdat ik heel veel leuke avondjes heb gehad. Regelmatig maakte ik me op voor een leuk feestje, iets wat ik in 2017 veel meer heb gedaan dan in 2016. Dat blijf ik in 2018 zeker doen!

8. Ik ontdekte in 2017 dat ik het fotograferen echt heel erg leuk vind. Daarom kocht ik dus mijn eerste spiegelreflex en daar ben ik al flink mee aan het experimenteren geweest. Ik vind het het leukst om flatlays te maken met combinaties van mooie producten. Ik vind dit één van mijn best gelukte foto’s van 2017 denk ik!

9. Ons huisje! In 2017 hebben we best wel wat geklust om ervoor te zorgen dat het huisje helemaal naar onze smaak is. We hebben onze slaapkamer veranderd en ook de woonkamer en chill/studeerkamer hebben een upgrade gekregen. Toen de feestdagen eraan kwamen ben ik dan ook helemaal los gegaan met kaarsjes, decoratie en lampjes.

Tot zover een kleine recap van 2017 aan de hand van een aantal foto’s die ik heb gemaakt! Nogmaals: ik wens jullie allemaal een fantastisch 2018 toe en ik hoop dat jullie nog heel vaak langskomen op mijn blog!

13 thoughts on “Mijn 2017 in 9 foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.