Hotspot: Mr. Morris (Tilburg)

Waar het hart vol van is, loopt de mond het toetsenbord van over. Na een gezellige koningsnacht werden vriendinnetje Anna en ik hongerig wakker. We besloten al snel dat we iets lekkers én gezonds wilden eten en streken voor het eerst neer bij Mr. Morris. Dit bleek een schot in de roos te zijn en natuurlijk ben ik de beroerdste niet en deel ik deze hotspot vandaag met jullie.

Sfeer

Mr. Morris mag met recht een hotspot genoemd worden. Het is een gezellige juice- en koffiebar waarvan de inrichting meer dan on fleek is. Er zijn, ondanks dat het niet zo groot is, best wel wat zitplekjes voor én achterin de zaak. De bar is het middelpunt in de zaak, alhoewel de Instagram wall er ook zeker mag zijn. Je zit hier hartstikke leuk dus. Mocht het lekker weer zijn dan kun je ook neerstrijken op het kleine maar fijne terrasje voor de deur. Naast dat je er heerlijk kunt zitten kun je ook gewoon sapjes, koffies en broodjes afhalen.

Eten en drinken

Hoewel ik al blij werd van de inrichting werd ik nog veel gelukkiger van de menukaart. Naast het heerlijke aanbod aan zoete én hartige gerechten die je op de bovenstaande kaart ziet is er ook een heel groot aanbod aan lekkere drankjes. Heel wat soorten koffie (zelfs roze koffies), ijskoffies en heel veel sappen op verschillende basissen. Wat ik ook erg goed vind is dat ze vijf soorten melk beschikbaar hebben voor de warme drankjes en ijskoffies waardoor er dus voor ieder wat wils is, daarnaast is alles er in klein en groot wat ik ook een groot pluspunt vond.

Ik nam een Pink Dragon Fruit smoothiebowl, welke echt verrukkelijk was. Daarbij een cappuccino en een Purple Rain (appel, aardbei, banaansapje). Omdat we bij binnenkomst al een blik hadden geworpen op het gebak konden we het na het eten niet laten om nog een heerlijke Carrot Cake te bestellen. Vriendinnetje Anna had een espresso shake, een ijskoffie op basis van espresso, banaan en vanille sojamelk en daarbij een kipsalade die volgens haar ook erg goed smaakte.

Naast het grote aanbod zijn de prijzen ook nog eens schappelijk, iets wat voor een echte hotspot niet vanzelfsprekend is.

Locatie

Mr. Morris kun je vinden op een toplocatie. In het centrum, maar niet in de grootste drukte en aan de rand van het Dwaalgebied. Dit is één van de leukste delen van Tilburg. Het Dwaalgebied grenst aan het centrum en is eigenlijk een verzameling van gezellige, authentieke straten waar heel veel creatieve ondernemers gevestigd zijn. Naast dat je er dus leuk kunt shoppen en eten is alleen al een wandeling door dit gebied een feestje. Mocht je van het Instagrammen zijn, dan is dit gebied ook de place to be voor leuke foto’s. Mr. Morris kun je vinden op Nieuwlandstraat 58a.

Zoals je hoort ben ik meer dan enthousiast over Mr. Morris, mocht je eens in de buurt zijn dan zou ik het ook zeker aanraden hier iets te gaan eten en drinken!

Q: Is dit een hotspot waar jij ook graag eens neer zou willen strijken?

simonevissers-com

10 thoughts on “Hotspot: Mr. Morris (Tilburg)

  • Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel in de binnenstad van Tilburg kom. Na heeeeel lang in Breda gewoond te hebben ga ik liever daar naar de stad. Maar dit ziet er wel tof uit!

  • Wat ziet het eten er heerlijk uit Moet eens een bezoekje brengen aan Tilburg. Dat Dwaalgebied klinkt heel leuk en ik wil echt heel graag de Tilburgse kermis bezoeken als die er is. Zie altijd zoveel leuke foto’s voorbijkomen, haha.

    Liefs,
    Marloes

  • Leuke review! Mijn eerste kennismaking met Mr. Morris was niet zo geweldig, maar wat jullie hebben besteld ziet er echt super goed uit! Ik ging ook toen ze pas net open waren en dat is altijd een beetje tricky met opstartproblemen natuurlijk. Toch eens een tweede keer gaan 🙂

    • Zeker proberen! Ik was er nog helemaal niet geweest omdat ik jouw ervaring ik mijn hoofd had. Anna en ik zagen die smoothiebowls op de Thuisbezorgd kaart staan en toen dachten we, we proberen het gewoon! Was echt top dus, gelukkig!

  • Wat een leuke hotspot! En zo te zien heb je er héérlijk gegeten. Het Dwaalgebied klinkt sowieso als een leuke week. Als ik eens in Tilburg ben, ga ik daar zeker een kijkje nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.