Beauty: HEMA skin booster review

Review time! Ik heb een, voor mij, compleet nieuw soort product getest en de aanleiding daarvoor was best grappig. Ik heb deze HEMA skin booster namelijk gekocht nadat ik rimpels in mijn voorhoofd constateerde. Daar was ik natuurlijk helemaal niet blij mee op 25-jarige leeftijd. Meteen naar de winkel gerend dus en daar vond ik deze Skin Booster. Na een hydraterend masker en een paar dagen goed smeren kwam ik erachter dat mijn huid gewoon helemaal uitgedroogd was doordat ik een beetje verbrand was. Toch ben ik natuurlijk doorgegaan met het testen van de Skin Booster. Hoe me dit is bevallen deel ik vandaag met jullie.

HEMA Skin Booster
De HEMA skinbooster verpakking: simpel doch doeltreffend!

HEMA Energy Skin Booster

Ik koos voor de HEMA Energy Skin Booster variant, maar hij is ook te krijgen in Detox en Hydrate variant. De beschrijving van de ‘energy’ variant sprak me het meeste aan:

”Deze energiebooster met 5% vitamine C-complex helpt je huid te vitaliseren voor een natuurlijke, stralende en gladde huid. Het helpt om tekenen van veroudering te verminderen en om te beschermen tegen vrije radicalen (bron).”

Je zou van dit product dus een stralende huid moeten krijgen en tekenen van veroudering zouden verminderd en voorkomen moeten worden. Klinkt me als muziek in de oren, als ik eerlijk ben. Ik gooide het dan ook gauw in mijn mandje en rekende het flesje af.

Thuis kwam ik erachter hoe je dit product het best gebruikt. Namelijk door hem te mengen met je dag- en/of nachtverzorging óf voor een echte boost direct op je huid te gebruiken. Het product is zonder problemen elke dag te gebruiken én is 100% vegan. Alleen maar pluspunten als je het mij vraagt.

HEMA Skin Booster

Verpakking

De verpakking is simpel maar wel mooi, vind ik. Het ziet er niet overdreven luxe uit, maar past bij de uitstraling die HEMA aan hun producten geeft. Alles is natuurlijk betaalbaar dus het hoeft voor mij ook niet in glimmende verpakkingen te zitten. Het is een plastic pompflaconnetje, waar ik heel blij mee ben. Dit is natuurlijk super hygiënisch! Ook hiervoor pluspunten.

HEMA skinbooster

Substantie

Ik had eigenlijk een ”jelly” serum verwacht bij dit product dus toen ik de eerste keer fanatiek op het pompje drukte was ik een beetje verbaasd. Zoals je op de foto kunt zien is het een vrij dunne substantie. Op zich is dat fijn, want het laat zich goed mengen met een crème. Ook direct op de huid gaat het goed: deze Skin Booster trekt namelijk ontzettend snel in.

HEMA skinbooster

Effect

Over het effect ben ik echt heel erg te spreken. Zoals je op mijn hand kunt zien geeft deze Skin Booster een gevoed effect aan de huid. Het zorgt echt voor een healthy glow. Dat is natuurlijk een effect dat meteen bereikt wordt na het smeren en ik was dan ook heel benieuwd naar het effect op langere termijn. Ik moet zeggen dat ik niet zo goed weet of deze HEMA Skin Booster echt tekenen van veroudering vermindert of tegengaat, maar ik vind het wél een waardevolle toevoeging aan mijn huidige skincare routine (hier binnenkort meer over!). Het geeft mijn huid net dat extra’s, wat ik nu nodig heb wanneer mijn gezicht regelmatig wordt blootgesteld aan onder andere felle zon.

HEMA energy skin booster
Sorry als je bent geschrokken van deze enorme full face foto!

Op deze foto zie je het directe effect van de booster op mijn huid. Ik vind dat je de glow, die ik eerder benoemde goed terug kunt zien op mijn huid. Op deze foto heb ik de booster gemengd met mijn dagcrème en daarboven alleen een concealer, blush en wat oogschaduw gebruikt. Oh en ik heb mijn wenkbrauwen gedaan. Normaal gebruik ik wat meer make-up, maar ik ga sinds ik dit product gebruik regelmatig zo de deur uit. Heel fijn!

Prijs en verkrijgbaarheid HEMA Skin Booster

De prijs van dit product is €8,00 en te verkrijgen bij ieder HEMA filiaal en online in de webshop. Easy te verkrijgen dus en een prima prijs als je het mij vraagt.

Conclusie

Ik vind dit een absolute aanrader om toe te voegen aan je skincare routine, mocht je daar nog geen serum-achtig product in hebben zitten. Ik vind het een laagdrempelig product dat, denk ik, voor heel veel huidjes geschikt is. Het directe effect en de glow die dit product geven vind ik super, over het langdurige effect ben ik nog niet 100% uit. De €8,00 vind ik het in ieder geval wel helemaal waard!

Q: Kende jij dit product al?

Lees hier meer blogs over beauty.

 

18 thoughts on “Beauty: HEMA skin booster review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.