Healthy Lifestyle: gezonde wrappizza

Zin in junkfood maar niet om ongezond te eten? Deze gezonde wrappizza is dé oplossing! Als je het mij vraagt zitten er aan dit recept alleen maar voordelen. Het is heel snel klaar, voor iedereen geschikt omdat variëren heel gemakkelijk kan en daarnaast ook nog eens super gezond en natuurlijk lekker. Een langere introductie lijkt me dan ook niet nodig, over op de orde van de dag: het recept!

no fairytales wrap

Ingrediënten voor twee gezonde wrappizza’s (genoeg voor één persoon)

  • No Fairytales groente tortilla’s (ik gebruikte hier de paprika / chili variant)
  • Tomatenpuree
  • Geraspte 30+ kaas
  • Kip (ik gebruikte hier de Mexicaanse kip van Jumbo, deze is al gaar, dus extra snel!)
  • Rode ui
  • Champignons
  • Paprika
  • Ananas (voor degenen die dit niet haten op een pizza, haha!)

groentewrap pizza gezonde trappizza

Bereidingswijze gezonde wrappizza

Het maken van deze wrappizza behoeft eigenlijk geen uitleg. Ik besmeer de wraps met wat tomatenpuree en doe er dan een dun laagje kaas overheen. Ik snijd alle groenten in dunne plakjes en bak de ui en champignon heel even aan in een koekenpan. Daarna beleg ik de wraps met de toppings en eindig ik met nog een laagje geraspte kaas. De wraps moeten ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.

Je kunt natuurlijk variëren naar hartelust, maar dit is mijn favoriete variant. Door het toevoegen van de kip krijg je ook nog eens je eiwitten binnen en vult het goed. Dit is dus een tip die ik persoonlijk niet zou overslaan.

Dit recept past trouwens ook helemaal thuis in een gezonde leefstijl, waarover ik laatst een blog over schreef.

gezonde trappizza

Q: Ga jij deze wrappizza’s proberen?

9 thoughts on “Healthy Lifestyle: gezonde wrappizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.