Happiness: waarom ik zo uitkijk naar de herfst & winter

Ik ben zo iemand die dol is op de herfst en winter. Natuurlijk vind ik het lekker om op vakantie te gaan en heel veel ”vitamin sea” op te doen, maar warmte in Nederland vind ik niet zo. Ik kijk elk jaar weer uit naar heerlijke herfst en winterdagen. Natuurlijk zit ook ik niet te wachten op dagenlang vol regen, maar koude dagen met een zonnetje erbij vind ik heerlijk. Er zijn heel wat redenen waarom ik uitkijk naar de komende periode en die deel ik vandaag met jullie.

1. Herfst & winterkleding shoppen

Laten we nu meteen aangekomen zijn bij één van mijn hoofdredenen waarom ik zo gek ben op de herfst en winter. Ik vind de najaarsmode gewoon VEEL leuker dan die van de lente en zomer. Ik ben niet zo gek op felle kleuren en juist wel op warme kleuren, zachte stoffen, truien, boots, jurkjes en rokjes met panty’s en meer. Ook vind ik het heerlijk dat je weer lekker sjaals kunt dragen en je op deze manier ook meer uit kunt leven met accessoires. Tip: 29 september is het weer Glamour Day, korting op heel veel plekken, dus slim om dan je garderobe aan te vullen!

IMG_3137

2. Sfeer in huis

Candles everywhere! Oooh wat kan ik ervan genieten om thuis te komen van een dag werken en sporten en dan op de bank te ploffen met een kopje thee (of chocolademelk, cheaten mag soms, toch?), een serie op Netflix of een tijdschrift, een warm dekentje en vooral heel veel kaarsjes. Kaarsjes maken je huis zoveel gezelliger, dus hier gaan ze dan ook elke avond aan in die periode!

IMG_3565

3. Uitgaan & uiteten gaan

Oké, oke, soms baal ik ook. Als ik de kou in moet om iets leuks te gaan doen. Maar toch heeft het ook wel iets. Door de koude stad lopen, overal lampjes zien en dan naar een plek gaan waar het wél lekker warm is en waar het heel gezellig is. Ik ben niet gek op festivals en juist wel op binnenfeestjes. Dat seizoen gaat nu ook weer echt van start en dat vind ik super leuk! Ook uiteten gaan vind ik veel gezelliger als het buiten donker is. Veel leuker en gezelliger dan wanneer het hartstikke licht is, toch?

IMG_4252

4. Me time

In de zomerperiode staat mijn agenda meestal helemaal volgepland. Leuk hoor, daar niet van. Maar ik kan ook wel genieten van wat me-time op zijn tijd. Ik heb het idee dat meer mensen hun agenda’s wat leger laten tegen het einde van het jaar. Me time vul ik graag in met bijvoorbeeld een maskertje, boek, bloggen, Netflix, een lekker wijntje, een kop thee, online shoppen en ga zo maar door. Ook vind ik het heerlijk om er soms alleen op uit te gaan: een lekkere herfstwandeling maken en die eindigen met een kop koffie bij een gezellig tentje, ik kijk er naar uit!

IMG_4283

5. Aftellen naar de feestdagen

Mag het alweer? Aftellen? Ja toch? Stiekem vind ik het uitkijken naar de feestdagen nog veel leuker dan de feestdagen zelf. Wat is het toch heerlijk om te gaan kerstshoppen, leuke kerstborrels in het vooruitzicht te hebben en na te kunnen denken over je kerstpakket. Twee jaar geleden kreeg ik een adventskalender van The Body Shop op mijn werk en afgelopen jaar de variant van Rituals. Beide echt fantastische pakketten waar ik nog heel lang plezier van heb gehad. Alvast neuzen wat er dit jaar hip gaat zijn onder de kerstpakketten? Op Kerstpakkettenplaza zijn ze hier nu al volop mee bezig. Laat de herfst en winter maar komen!

Note: dit artikel is niet ontstaan vanuit een samenwerking, maar bevat wel een samenwerking. Deze heeft de insteek en oprechtheid van het artikel niet beïnvloed

11 thoughts on “Happiness: waarom ik zo uitkijk naar de herfst & winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.