Full day of eating

Tijd voor een heuse Food Diary. Op maandag begin ik eigenlijk altijd om half 9 op mijn werk dus heb ik de tijd om thuis even rustig op te starten. Ik begin eigenlijk al op zondag avond met mijn ritueel om mijn maandag zo fijn mogelijk te beginnen. We koken in de avond vaak al voor een paar dagen vooruit, daarna preppen we ook alle andere dingen zoals lunch en snacks. Mijn vriend slaapt een aantal dagen per week op de kazerne (hij is marinier) dus het is wel handig als hij van alles mee kan nemen. Daarna kijk ik altijd nog even een serie, ik werk aan mijn blog of lees in een boek. Als het wat later wordt ga ik lekker naar buiten voor een lange wandeling. Als ik terugkom drink ik een kop thee en dan kan ik heerlijk slapen!

ontbijt

Ik begin mijn maandag om 7 uur met een latte macchiato en een schaaltje magere yoghurt met aardbeien, blauwe bessen, pecannoten en wat kokos. Hierna vertrek ik naar kantoor.

99

tussendoor

Tussendoor eet ik 3 rijstwafels met pure chocolade. Kan gezonder, maar ik vind ze super lekker! Ik probeer er altijd maar 2 op te eten, maar er zitten er 3 in een pakje en dat is vaak té verleidelijk. Ik eet deze rijstwafels achter mijn computer en drink 2 koppen thee en 2 glazen water. Deze zul je veel vaker terugzien in mijn Food Diary.

DSCN4501

lunch

Als lunch neem ik 2 crackers met zalm en peper en een smoothie van ananas, mango, sinaasappel, blauwe bessen, frambozen een stukje banaan en een beetje yoghurt. Er staat maar één cracker op de foto omdat ik deze cracker speciaal voor de foto heb gemaakt haha! Ik at mijn crackers gewoon op kantoor tijdens de pauze. De smoothie heb ik gemaakt met vers en bevroren fruit, ik heb een nieuwe blender. Het is een dupe van de NutriBullet van de Lidl. Hij heet de Nutrition Mixer en hij werkt echt super goed! Binnen minder dan 10 seconden is mijn smoothie perfect!

DSCN4499

Untitled_4

tussendoor

Tussendoor eet ik nog een minneola! Ook deze eet ik achter mijn computer op en ik drink nog zeker 3-4 glazen water.

DSCN4506

diner

Als avondeten neem ik verse courgettesoep (het recept zal ik nog delen) met gerookte zalm. Daarbij eet ik 2 meergranenbroodjes met wat kruidenkaas en ook een plakje zalm ertussen. Deze heb ik even in het grill-ijzer gedaan waardoor ik een soort van panini heb gecreëerd!

Untitled_2

snack

Rond 19:00 ga ik naar de sportschool. Ik train zo’n 4x per week en doe daarnaast nog wat extra cardio om vet te verbranden zodat die getrainde spieren ook eens zichtbaar worden ;). Vanavond ga ik vooral voor cardio. Ik loop 50 minuten stevig door op een flinke helling en ik train mijn benen en billen. Ik werk met een split-schema en doe 2x per week bovenlichaam en 2x per week benen/billen. Vinden jullie het leuk om wat te lezen over de oefeningen die ik dan doe? Samen met mijn vriend (naast marinier ook personal trainer) stel ik mijn eigen schema’s op namelijk! Tijdens het sporten drink ik BCAA’s (1 schepje) en na het sporten wilde ik eigenlijk nog een shake nemen, maar dat is er niet van gekomen!

DSCN4509

Afsluiting van deze Food Diary

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze full day of eating! Graag hoor ik of jullie dit vaker zouden willen zien.
Wil je ook jou full day of eating delen en anderen hiermee inspireren? Stuur me dan gerust een mailtje op info@simonevissers.com.

– Simone

23 thoughts on “Full day of eating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.