Full day of eating #2

Mijn vorige full day of eating (die lees je trouwens hier, mocht je ‘m gemist hebben) viel goed in de smaak en dus besloot ik om het nog eens een keertje over te doen! Het was weer een werkdag voor mij waarop ik altijd best wel een gestructureerd eetpatroon heb qua tijden en hoeveelheden. Ik zit de hele dag op kantoor maar probeer zoveel mogelijk stappen te maken en trappen mee te pakken gedurende de dag. Ik train daarnaast zo’n 4 keer per week, zo ook op deze dag! Goed; laten we beginnen met weer een nieuw eetdagboek.

Untitled_3

DSCN4589

Ik begin mijn ochtend met een koffietje! Ik drink meestal een latte en doe dit tijdens het opmaken en YouTube video’s kijken. Heerlijk ochtendritueel vind ik. Dit is trouwens wel één van de laatste keren dat ik koffie dronk in het licht want wat korten de dagen alweer zeg! Vervolgens is het tijd voor mijn ontbijt waar ik net wat teveel moeite in steek want na de foto moet ik het binnen 5 minuutjes naar binnen zien te werken en dat is best lastig met zo’n koude smoothiebowl. Ik maakte een bowl van banaan, verse aardbeien, verse blauwe bessen en diepvries framboosjes. Als toppings verse aardbei, kokos én granola (met chocolade, oeps).

DSCN4599

Als ik vroeg begin eet ik vaak allebei mijn snacks voor mijn lunchpauze omdat daar dan een lange tijd tussenzit. Ik koos vandaag voor een notenmixje met cranberry én een appel. Lekker, gezond en vult goed.

Untitled_5
Lunchtime! Crackers met hummus met zongedroogde tomaat, kipfilet, avocado en een beetje peper. Super lekker en vult goed!

Untitled_2

Tijd voor het avondeten! Ik probeer wat minder vlees te eten en ging vandaag dan ook voor de spinazie/kaasburger van Albert Heijn. Super lekker! Daarbij een ciabatta broodje en een goedgevulde salade. We drinken er hier trouwens ranja bij, we kiezen altijd voor de suikervrije variant en drinken dit niet te vaak.

Untitled_4
DSCN4604
Omdat het deze dag een keer wél mooi weer was besluiten we nog even lekker een smoothie te maken als toetje met onder andere yoghurt, sinaasappelsap, aardbeien, blauwe bessen en meer! Lekker en vol met vitamientjes.

Dat was mijn eetdagboek weer voor deze keer. Ik zal snel een herfsteditie maken want het is weer tijd voor lekkere warme gerechten!
Q; Wat is jouw favoriete vleesvervanger? Ik ben er steeds meer aan het uitproberen en kan zeker nog wel wat tips gebruiken!

17 thoughts on “Full day of eating #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.