Full day of eating #3

Zo, dat is alweer even geleden (check deel 1 en deel 2), maar het is tijd voor een full day of eating! Nog steeds ben ik veel bezig met mijn leefstijl. Ik probeer gezond te eten en veel te sporten omdat ik me daar het best bij voel. Nu de dagen weer wat lengen en het langer licht is, is het weer wat makkelijker om mijn eten op de foto te zetten! Benieuwd naar wat ik zoal at op een vrij dagje?

Ontbijt

5097327424_IMG_0776
5097327424_IMG_0777

De avond voor dit ontbijtje had ik gesport en na dit ontbijtje stond er weer een work-out op de planning. Ik doe vooral aan krachttraining dus voldoende eiwit eten is belangrijk. Ik at daarom Alpro Protein kwark, granola, verse aardbeitjes en wat kokos. Daarbij een kop thee en een glas sinaasappel/aardbeiensap.

Lunch

5097327424_IMG_0781

Ik at geen tussendoortje omdat ik toen aan het sporten was. Toen ik thuis kwam en gedoucht had, maakte ik meteen een lekkere lunch. Twee meergranenbollen, één met Muhammara (pittige paprikasalade) en komkommer en één met een gekookt eitje. En weer een grote beker thee natuurlijk!

Tussendoortje

fullsizeoutput_e04

Nu wel gewoon een tussendoortje: een handje van deze lekkere nootjes, een glas water en een kop thee.

Diner

4328770240_IMG_0825

Excuses voor het licht, tijdens het avondeten was het wel al bijna donker. Ik maakte een paddenstoelen risotto met parmezaanse kaas en walnoten. Super lekker! Ik eet trouwens niet altijd vegetarisch, maar eet vrij weinig vlees! Ik probeer een beetje af te wisselen tussen vlees, vis en vegetarisch en dat bevalt me erg goed.

Dessert 5097327424_IMG_0801
5097327424_IMG_0803

Oooh dit is zo’n tip! Snijd een appeltje (per persoon) en mix deze met kaneel, wat rozijnen, honing en walnoten. Doe dit voor ongeveer 10 minuutjes in de oven en voeg de appeltjes dan toe aan een bakje kwark. Super lekker is dit!

Q: Vinden jullie het leuk als ik weer vaker eetdagboeken ga delen?

15 thoughts on “Full day of eating #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.