Food Diary: Full Day Of Eating #5

Tijd voor een nieuwe Food Diary. Ik besloot op Hemelvaartsdag weer eens bij te houden wat ik allemaal at, want dat is op een vrije dag nu eenmaal wat leuker om te doen dan op een werkdag. Op een dag dat ik lekker thuis ben maak ik wat meer werk van mijn eten en geniet ik er ook net een beetje extra van. Het was een dag waarin ik een aantal uurtjes in de stad was, me thuis uitsloofde om het huis aan kant te maken en me voor een lekkere work-out in de sportschool begaf. Ready for it?

Ik moet nog wel even vermelden dat het qua tijden een beetje een gekke dag was omdat ik in de ochtend uitsliep, langer weg bleef van het winkelen dan ik dacht en juist vroeg naar de sportschool wilde. Ik heb de tijden erbij vermeld, voor de duidelijkheid!

breakfast bowl

ontbijt 9:30 uur

Tijd voor een licht maar lekker ontbijtje. Lindahls vanillekwark (all time favourite), met aardbeitjes, banaan, blauwe bessen en een beetje geraspte kokos. Heel lekker en simpel. De kwark bevat heel veel eiwitten en is dik van structuur waardoor deze heel goed vult. Ik eet een halve bak per keer, en dat is perfect voor ontbijt.

vegaburger

vegaburger

lunch / dinner 15:00 uur

Ik kwam om 14:30 uur terug van het shoppen, terwijl ik om 11:30 uur ging en van plan was maar langs twee winkels te gaan. Dat ik in die ene winkel meer dan twee uur bleef hangen, had ik even niet aan zien komen. Omdat ik vroeg wilde gaan sporten besloot ik nu vast mijn diner te nemen, zodat mijn lunch en diner niet zo kort op elkaar zouden zitten, maar zodat ik ook niet pas laat in de avond iets zwaars zou eten. Het werd een heerlijk broodje met een hamburger van de Vegetarische Slager, sla, augurkjes, ketchup en natuurlijk cheddarkaas. Erbij at ik een lekkere salade.

full day of eating

latte macchiato

tussendoor 15:30 uur

Als ”toetje” een rijstwafel met pindakaas, banaan en kaneel. Ook dit is een all time favourite. Heel erg lekker, maar iets waar ik op het werk nooit de tijd voor neem. Dan dip ik al werkend stukjes rijst- of maïswafel in de pindakaaspot (best vies eigenlijk, besef ik me nu). Ook nam ik er een lekker kopje koffie bij.

Barbells
Sorry voor het showen van mijn tandafdruk, maar wilde jullie de binnenkant van deze reep niet onthouden! Zo goed!

barebells

pre workout 18:00 uur

Voor mijn training neem ik een Barebells. Blijft heer-lijk, vult prima en kon ik weer een paar uurtjes op door!

post workout

post workout / dinner 21:00 uur

Ik miste natuurlijk nog een maaltijd en had zeker honger na mijn work-out. Ik ging voor rijstwafels met hummus, avocado en twee gekookte eitjes.

And that’s all! Een dagje vol lekkere dingen die helemaal binnen mijn macro’s passen en waarbij ik ook nog eens aan mijn eiwitten kom. Zo zie ik een Food Diary van mezelf graag. Nu nog de discipline vinden om dit ook eens een aantal weekendjes vol te houden, dan gaat het er misschien ooit nog van komen dat ik helemaal bikini ready ben!

Mocht je benieuwd zijn naar mijn vorige eetdagboeken, lees hier deel 1, 2, 3 en 4.

simonevissers-com

12 thoughts on “Food Diary: Full Day Of Eating #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.