Fashion: mini shoplog + ootd

Afgelopen week had ik heel veel zin om te shoppen. Toen ik een kortingscode voor My Jewellery tegenkwam, kon ik het dan ook niet laten dit jurkje te bestellen dat al op mijn wishlist stond. Ook ging ik nog gezellig shoppen in Uden waar ik hele leuke laarsjes vond. Vandaag laat ik mijn nieuwe items aan jullie zien!

Untitled_3
Untitled_4

Jurkje // â‚Ŧ44,95 // My Jewellery
Dit jurkje moest ik hebben! De mooie groene kleur, de stipjes, het wikkeleffect: allemaal leuk! Ik vind het jurkje heel leuk staan met een panty en leuke laarsjes. Helaas is het jurkje vrij kort, maar met een panty vind ik dat best kunnen! Ook is hij aan de bovenkant wat wijd, maar dat vind ik geen enkel probleem als ik er een hemdje onder draag!

Laarsjes // â‚Ŧ39,95 // Vive Boutique
Vive Boutique zit helaas alleen nog maar in Uden, maar ze zijn druk bezig met een webshop. Ik vond deze laarsjes in de winkel en was meteen verkocht. Ze zijn lekker warm, staan leuk en sluiten goed aan bij mijn kuiten. Dat vind ik erg belangrijk! Daarnaast vind ik de riempjes ook heel leuk Ên het is super handig dat ze ritsjes hebben.

Untitled_1
Untitled_2
Helaas heb ik niemand bereid gevonden om outfitfoto’s te maken, maar ik wilde toch laten zien hoe beide staan. Daarom deze foto’s om jullie toch een idee te geven! Buiten combineer ik dit nog met een lange winterjas, een dikke warme sjaal en een leuk tasje. Hopelijk krijg ik deze outfit binnenkort op de foto, dan deel ik deze natuurlijk ook nog even!

Q: Wat is jouw favoriete herfstoutfit?

19 thoughts on “Fashion: mini shoplog + ootd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.