Fashion: Eindelijk Zomer Outfit

Wat ben ik blij dat Isabelle me een soort van heeft overgehaald om deze jurk te kopen. Ik was in Boedapest echt in een nude vide. Beige pantalons, witte jurkjes, lichtroze tops: ik kon er geen genoeg van krijgen. Gek genoeg stond het allemaal niet zo en kon ik niet echt vinden wat ik zocht. Toen we voor de tweede keer naar de Reserved (winkelketen in Oost Europa) gingen was ik een soort van hopeloos want ik wilde zo graag nieuwe zomerkleding. Ik nam van alles mee de paskamer in en deze jurk vond ik meteen heel leuk. Toch twijfelde ik, want: helemaal niets nude of rustigs aan. Toch kocht ik hem uiteindelijk en daar ben ik nu heel erg blij mee. Vandaag show ik dus een nieuwe zomer outfit.

zomer outfit
zomer outfit
Zomer outfit

Jurkje en accessoires. Mega simpel, maar wel heel fijn. De jurk heeft een ideale lengte, je hoeft nergens op de letten. Hij valt heel mooi doordat hij aan de onderkant iets uitloopt. Verder heeft hij knoopjes en een strik om de taille, wat ik ook een heel leuk detail blijft vinden.

summer ootd

Winkels

Eigenlijk een hele simpele zomer outfit omdat de jurk, van Reserved dus, al best wel druk is. Ik draag mijn Nubikk sneakers eronder en mijn tasje met schelpensluiting van de Primark erbij. Simpele accessoires verder: mijn ringen die ik altijd draag (een van MelanO, twee heb ik cadeau gekregen van mijn ouders), een gouden kettinkje met een S van good old Aliexpress en mijn nieuwe zonnebril van Colloseum die ik vorige week in Duitsland kocht.

In de vorige outfitpost vroeg ik of jullie het leuk zouden vinden als ik er vaker eentje online zou zetten en daar reageerden jullie enthousiast op, dus vandaar deze snel opvolgende. Ik ga mijn best doen er binnenkort weer eentje vast te leggen!

simonevissers-com

12 thoughts on “Fashion: Eindelijk Zomer Outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.